Serije

SAMO UBISTVA U ZGRADI – nove epizode na kanalu STAR CHANNEL

U četvrtak, 17. oktobra od 22.00 dve epizode

Published

on

SAMO UBISTVA U ZGRADI – OD 26. SEPTEMBRA, ČETVRTKOM U 22.00 NA STAR CHANNEL: Kada je pre nekoliko godina formirana glumačka postava serije „Samo ubistva u zgradi„,  koja se danas smatra najboljom komedijom moderne televizije, komičarski trio uz Stiva Martina i Martina Šorta, trebalo je da upotpuni njihov kolega iz legendarnog holivudskog hita „Tri amigosa“, glumac Čevi Čejs. Međutim, danas, kada ova serija beleži vrtoglav uspeh i sjajne ocene kritike, što se može potvrditi i sa 7 osvojenih Emija i gotovo 50 nominacija za isto priznanje, ispostavilo se da je tinejdž zvezda Selena Gomez bila savršen izbor koji je, kako Stiv Martin objašnjava – matorce podmladila, ali i savršeno prihvatila čaroliju proverenog holivudskog humora stare garde.

Zahvaljujući tome, ono što je izgledalo kao eksperiment kada je serija premijerno prikazana 2021. godine, pa čak i providan trik da se sa Selenom seriji da privlačnost za više generacija, danas je publici podarilo jedan od najboljih glumačkih trija na televiziji.

Treća sezona serije, nagrađena sa 3 Emija i rekordnom 21 nominacijom za to priznanje, koju od 26. septembra pratimo na kanalu STAR CHANNEL (četvrtkom u 22.00), smatra se najboljom i najkompletnijom od početka emitovanja. Novi slučajevi su pred ekipom detektiva amatera, koje je na zajedničkom “poslu” okupila jedino činjenica da su komšije u luksuznoj zgradi u otmenom delu Njujorka. Kao i uvek, od misterija koje ih susreću na svakom koraku, jedino su uzbudljivije laži koje govore jedni drugima kako bi zataškali prave tragove, jer se ubica, možda, krije među njima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo STAR CHANNEL

Najnovije