Bioskop

DUŠICA ELI Pozivamo vas na SPECIJALNU PROJEKCIJU 3. NOVEMBRA U MTS DVORANI!

Novi animirani film od 31. oktobra u bioskopima

Published

on

DUŠICA ELI – NOVI ANIMIRANI FILM STIŽE U NAŠE BIOSKOPE OD 31. OKTOBRA! Specijalna projekcija u nedelju 3. novembra u MTS DVORANI od 15.00

U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče „Dušica Eli“, na kojoj će prisustvovati i učesnici u sinhronizacji, kantautorka Tamara Popović, influenserka Danijela Stojanović, Marko Kon i drugi.

Priča o dobroćudnom duhu ženskog lika inspirativna je bila i za tematsku, kreativnu radionicu koja će se taj dan održati u holu Dvorane.

Još jedna čudesna sinhronizovana animacija stiže ove jeseni na bioskopski repertoar. Od četvrtka, 31. oktobra 2024. prikazivaće se film „Dušica Eli“.

Ovo je priča o plavičastom duhu devojačkog izgleda koja teži da pronađe svoju porodicu i mesto stanovanja. Dva reditelja, Pit De Riker i Jesper Moler, došli su na ideju da po motivima istoimenog bestselera nemačkog autora Klausa Baumgarta snime priču koja, kako kažu, nije mogla da stigne u bolje vreme.

Iako je ideja nastala još 2016. godine, u svetskim bioskopima zaživela je tek sada, nudeći publici važne poruke ljubavi, prihvatanja i uključivanja.

Eli je mali ženski duh koja postaje beskućnik nakon što joj je dom uništen. Šansu za porodicom i novom kućom pruža joj Voz duhova u kojem žive neobični stanovnici, uspevajući nenamerno da privuku pažnju spoljnog sveta. Da li je ovo prilika da, u družini drugačijih likova simpatični plavičasti duh pronađe svoju sigurnost?!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo MCF

Najnovije