Domaće serije

OTKRIVAMO! Evo kada gledamo KASANDRU u seriji IGRA SUDBINE!

Ovo je TAČAN DATUM prve epizode

Published

on

IGRA SUDBINE nam konačno na male ekrane donosi zvezdu latinoameričkih sapunica. Koraima Tores iliti legendarna Kasandra nedavno je boravila u Srbiji kako bi snimila scene u popularnoj sapunici koja se na TV Prva emituje gotovo 5 godina. Sada konačno dolaze na red i one epizode u kojima se pojavljuje Koraima, a otkriveno je i kada će one biti emitovane.

Pred emitovanje pomenutih epizoda koje počinju da se emituju od 30. oktobra, glumica se obratila gledaocima koji s nestrpljenjem čekaju kadrove u kojima se ona pojavljuje.

– Zdravo, ja sam Koraima Tores. Znate me kao Kasandru, a gledaćete me u seriji „Igra sudbine, tajne prošlosti“. Volim te, Srbijo – rekla je Koraima.

Podsećamo, kada je Koraima došla u Beograd, ona je održala konferenciju za novinare i otkrila detalje svog boravka, te nije krila oduševljenje zbog naše zemlje, ljubavi koju je dobila ovde, hrane koju je probala i provoda.

– Jako sam zadovoljna i zahvalna što ste svi vi ovde. Srce mi kuca od ljubavi što sam u ovom gradu i ovoj državi – rekla je ona i dodala da se sjajno oseća u Srbiji.

– Ovde su ljudi ljubazni puni ljubavi i poštovanja. Znaju da iskažu svoja osećanja i poštovanje na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano. Kao kod kuće. Iz produkcije su nas vodili u jedan restoran i tamo je bila uživo muzika, bilo je prelepo – rekla je glumica.

Kako kaže, probala je i rakiju, a hranom je malo reći oduševljena.

– Pila sam medovaču. Mnogo mi se dopalo. Sve ono što sam probala mi se dopalo i meso, piletina, salata i sirevi. Jedem, jedem, jedem – dodala je Tores.

Na pitanje čega se seća iz perioda snimanja serije „Kasandra“ i da li je u kontaktu sa nekim od kolega iz serije, odgovorila je:

– Sećam se ljubavi. Dobro se sećam bliskosti, emocija koje sam imala. Komuniciramo s vremena na vreme, ali se ne viđamo – rekla je Koraima.

Iako je ostvarila veliku popularnost kao Kasandra, rimejk ove serije se neće dogoditi, a sada je prvi put otkrila i zbog čega.

– Ne. Nažalost ne. Scenarista serije je preminula i pravo na seriju imaju njene ćerke i ne dozvoljavaju to. Drugo, ja više ne izgledam tako kao što sam izgledala. Nemam tu mladost – rekla je Koraima na konferenciji za medije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ Srbija Danas

Foto Promo Prva

Najnovije