TV

Jelena Stupljanin – Iz KALJAVIH GUMA prelazim u KAMIONDŽIJE!

Published

on

Teško da bismo lepu i talentovanu glumicu nežne spoljašnjosti, Jelenu Stupljanin, mogli da zamislimo u serijama koje nose nazive „Kaljave gume“ i „Kamiondžije„. Ipak, upravo to je ono što Jelena trenutno radi – završava snimanje jedne i priprema se za rad na drugoj.

Nakon pauze izazvane pandemijom korona virusa, glumci se vraćaju na svoje poslove, a domaće serije ponovo počinju da se snimaju. Jelena se vratila na set serije „Kaljave gume“ u režiji Miodraga Ćertića. Prva klapa pala je u februaru, a nepunih mesec dana kasnije ekipa se razišla. Uslovi za nastavak snimanja su ispunjeni, pa su glumci ponovo pred kamerama.

Pročitaj još Počinje snimanje filma i serije ZLATNO DOBA – u glavnim ulogama Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović i DRAGAN BJELOGRLIĆ!

„Kontinuitet mora da se održi da bismo svi izgledali isto, a svi smo se promenili – dva i po meseca nismo snimali i neki od nas, kao što sam ja, su se bucnuli. Jako je važno da sve bude identično, cela ekipa vodi računa da publici izgleda kao da je sve snimano u jednom danu“, priča Jelena. Ono što je potpuno drugačije u odnosu na period pre karantina je to što svi iz ekipe nose maske.

„Stalno smo prali ruke, dezinfikovali ih, sektor šminke i kostima, scenografije, reditelji imali su vizire, sve je na visokom nivou zaštite“. Glavnu ulogu u seriji ima Gorica Popović, njenog sina igra Bojan Žirović, a Jelenu gledamo u ulozi Bojanove supruge.

“Kaljave gume” sa svojih 10 epizoda zakotrljaće se na RTS-u početkom naredne godine.

Poseban izazov za Jelenu biće uloga u rimejku serije „Kamiondžije„, koji ćemo takođe gledati na RTS-u. Legendarnu verziju sa Čkaljom i Pavlom Vuisićem u glavnim ulogama neće biti lako dostići i cela ekipa ima veliki osećaj odgovornosti.

Pročitaj još Snežana Savić kao JOVANKA BROZ u novoj seriji o ljubavi TITA i njegove supruge!

„Svi ponavljaju da to niti može, niti treba da bude isto kao ondašnje Kamiondžije. Oni su legendarni, a ovo sada će biti današnje, naše Kamiondžije. Mislim da i reditelj Filip Čolović i svi pravimo nešto novo. Moj lik je nov, igram Seku, sestru Pauline Manov“, kaže Jelena za kraj.

Premijerno emitovanje 20 epizoda planirano je za kraj godine.

Foto RTS

Najnovije