Connect with us

Top Story

Snežana Savić kao JOVANKA BROZ u novoj seriji o ljubavi TITA i njegove supruge!

Published

on

Kao što smo već saznali u ekskluzivnom intervjuu direktorke produkcije Adrenalin Tee Korolije za portal Film i TV, sledeće godine sa snimanjem počinje serija o životu Jovanke Broz, koja će nam kroz šest epizoda dočarati život i ljubav Jovanke i Tita.

Pročitaj još FILM i TV EKSKLUZIVNO otkriva SVE o seriji JOVANKA (TITOVA SUPRUGA): Kasting u septembru, snimaće se čak i u EGIPTU!

na serij će raditi i brojni strani autori, a osim što će biti snimana u regionu, ekipa „Jovanke“ posetiće i brojne lokacije širom sveta, pa će se na listi snimajućih destinacija naći Moskva, Rim i Kairo.

Ono što je svakako najzanimljivije pitanje jeste KO će glumiti JOVANKU BROZ?

Mada kasting za seriju počinje tek u septembru, kako se šuška, veliku šansu za ulogu Jovanke Broz u seriji „Jovanka“ imaju Snežana Savić i Nataša Ninković.

Pročitaj još Bjelogrlić je odlučio! Evo ko će glumiti TOMU ZDRAVKOVIĆA u filmu o našem poznatem pevaču!

– Volela bih da je glumim, jer fizički ličim na Jovanku. Bio bi mi veliki izazov da se nađem u ulozi jedne takve istorijske ličnosti. Ima mnogo toga misterioznog iz njenog života što bi bilo veoma interesantno za gledaoce – poručila je Snežana Savić, koju trenutno gledamo u hit telenoveli Igra sudbine na TV PRVA.

Foto Internet

Advertisement