TV

Igra sudbine 113. epizoda – sreda, 22. jul: ŠOK! Aleksi se VRAĆA PAMĆENJE! NJU više NE ŽELI DA VIDI!

Published

on

Joj, joj, joj… Sledi nam pravi cirkus u nastavku serije Igra sudbine! Nova 113. epizoda serije Igra sudbine koju gledamo 22. jula od 21.10 na TV Prva šokiraće i one koji su smatrali da su u ovoj seriji videli apsolutno sve. Ali jedna novost iznenadiće čak i glavnu junakinju ove serije, moćnu i nedodirljivu Adu Kanački.

Pročitajte još MILOŠ BIKOVIĆ – čast je biti deo duhovnog spomenika KOŠARE!

Kada dođe Aleksi u posetu u bolnici Ada će ostati u šoku. Njegovo pamćenje se vratilo! Ali to nije sve. sada kada se setio svega, Aleksa više ne želi da vidi Adu! Stvari se komplikuju. Aleksi postaje savršeno jasno ko su mu prijatelji, a ko neprijatelji. Ko je među njima Ada? I kako će reagovati kada bude video Milu?

Pročitajte još Otkrivamo SVE o filmu i seriji KOŠARE – U snimanju učestvuju preživeli vojnici! Više od 350 eksplozija, mnogo AKCIJE i MILOŠ BIKOVIĆ!

Za to vreme u kafani, Strahinja od Tiće saznaje da će postati otac. Naravno, Nada je ta kojoj će ovo razotkrivanje najteže pasti, jer njena trudnoća više nije tajna.

Pročitajte još MIloš Biković OTKRIVA – Evo ZAŠTO nemam problema SA DEVOJKAMA!

Ni Sofiji se ne piše dobro. Izgleda da je u svojoj borbi za Adin presto otišla predaleko. Ona shvata da se zaigrala i da za novac spava ni manje ni više nego sa Donkinim ljubavnikom.

Nada će konačno preko usana prevaliti ono što je muči i što je razara. Mili će otkriti svoju veliku tajnu. A za to će saznati i još neko ko nije nimalo mio kada je reč o njegovim sestrama. Naravno, reč je o Debeljku koji iz istih stopa kreće za Maldive.Tamo će naći Strahinju i Luku koji će se loše provesti kada mu padnu šaka.

Pročitajte još Miloš Biković – NAJSEKSEPILNIJI MUŠKARAC U RUSIJI! A šta BIKOVIĆ kaže na TO?

Foto Promo

Najnovije