TV

OKRUŽEN MRTVIMA – Evo kada nas očekuje finale 10. sezone! Fanovima na POKLON – ŠEST novih EPIZODA!

Published

on

Kultna postapokaliptična serija „Okružen mrtvima“, koju pratimo na kanalu FOX, konačno je dobila zvaničan datum velikog finala 10. sezone.

Pročitajte još Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u CRNOJ GORI! A evo i ZAŠTO…

Na pandemiju korona virusa koja je početkom godine zaustavila svet, apsurdno, ali istinito, imuna nije bila ni najpopularnija serija koja se bavi izumiranjem čovečanstva usled širenja virusa koji ljude pretvara u „zombije“.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Nakon što je proletos snimanje serije obustavljeno i time publika ostala uskraćena za kraj prilično uzbudljivog ciklusa, sa upravo završenog Komik-kona u San Dijegu stižu ohrabrujuće vesti. Gostujući na virtuelnoj panel diskusiji o „Okružen mrtvima“, producentkinja serijala Anđela Kang potvrdila je da ćemo 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55 gledati poslednju epizodu 10. sezone pod nazivom „Sigurna propast“.

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

Takođe, Kangova je za sve ljubitelje sage o živim mrtvacima najavila i da nas očekuje šest dodatnih epizoda koje će pratiti finale ovog ciklusa, a njihovo emitovanje planirano je za početak 2021. Nažalost, dobrih vesti nema kada je reč o 11. sezoni. Produkcija je na Komik-konu saopštila da publika sledeći nastavak, zbog epidemiološke situacije u svetu, nažalost neće gledati u redovnom oktobarskom terminu, jer su snimanja trenutno pauzirana.

Foto FOX

Najnovije