Naslovna TV Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u...

Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u CRNOJ GORI! A evo i ZAŠTO…

Piše Jovana Vukašinović

PROČITAJTE JOŠ: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Glumac Milutin Mima Karadžić leto će provesti radno, uprkos pandemiji korona virusom. Snimanje serije „Zabran – Kalkanski krugovi“, koje je trebalo da počne ovog proleća, zbog trenutne situacije odloženo je za leto. Prva klapa ove triler misterije pala je danas, a Mimi je poverena jedna od vodećih uloga. Radnja je smeštena u ruralnu sredinu i bavi se komplikovanim odnosima između dve porodice, čija istorija ima korene još od početka 20. veka.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Za portal Film i TV, Karadžić kaže da su glumci spremni:

– Stigao je i Žarko Laušević, a tu su, naravno, i Vojin Ćetković, Nina Janković, Nataša Ninković i mnogi drugi. Spremamo se za početak rada na setu – priča Karadžić. – „Zabran – Kalkanski krugovi“ scenariste Đorđa Milosavljevića („Tajkun“, „Švindleri“, „Jagodići“) rediteljski potpisuje Milan Karadžić, a producent je Dragan Đurković.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Popularnog Mimu gledaćemo i u projektu Lazara Ristovskog „Dream team“ gde glumi vođu navijača, a za seriju kaže da će biti dobro, humorom ispunjeno ostvarenje.

Mima Karadžić i Bojana Maljević u seriji “Budva na pjenu od mora”

Na pitanje da li će biti nastavaka dragih nam serija „Biser Bojane“ ili „Budve na pjenu od mora“, Karadžić je odsečno rekao NE i dodao da iako je interesovanje za nove sezone veliko u svim zemljama regiona, čini mu se da reciprociteta nema u Crnoj Gori.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Boba, Marija i Frau Elza u nastavku ŽIKINE DINASTIJE! Rialda Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić repriziraju svoje ULOGE!

– U Crnu Goru odlaziću zbog toga što je volim, da uživam u njenim lepotama, da se odmaram, ali poslovno više – NE – istakao je Karadžić.  – Nemamo podršku ni države, niti bilo koga drugog tako da je na te serije stavljena tačka.

„Bisera Bojane“ i „Budve na pjenu od mora“ možda neće više biti, ali nam je zato Mima najavio novu seriju u kojoj će igrati uz Andriju Kuzmanovića, o kojoj će tek pričati.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Ovako izgleda ARAPSKA BESA!

Mima Karadžić jedan je od izabranih glumaca koji će se pojaviti u filmu „Monopol“ koji kao scenarista i reditelj potpisuje Daniel Utješanović iz Slovenije.  Film „Monopol“ ima, slobodno možemo reći, holivudski budžet, a u njemu će se pojaviti i Goran Bogdan, Aleksandar Radojičić, Ivan Herceg, snimaće se u Zagrebu, Istri, Beogradu, Bolonji, Budvi.

– Zbog situacije sa korona virusom sve oko filma „Monopol“ je pomereno, da li ćemo i kada početi da radimo na njemu – ne znam, ali se iskreno nadam da će se što pre znati nešto konkretnije – veruje Karadžić.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!