Featured

DIVAN GEST! JUŽNI VETAR za ugrožene Knjaževčane! Ekipa filma udelila humanitarnu pomoć deci iz materijalno ugroženih porodica!

Published

on

Ekipa filma JUŽNI VETAR, koja više od četiri nedelje boravi u istočnoj Srbiji gde snima veći deo scena za nastavak filma, danas je u Domu kulture u Knjaževcu podelila humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine.

Pročitajte još CECA OTKRIVA – Da li ćemo uskoro gledati fim o njoj?

Glavni glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković i reditelj Miloš Avramović uručili su đacima poklone – školski pribor, slatkiše i nastavna pomagala, saopštili su producenti filma.

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

– Proveli smo ovde skoro polovinu snimanja i veoma smo se zbližili sa Knjaževčanima. Svaki put kad smo snimali u gradu, uvek smo imali “publiku“ koja nas je podržavala kada smo radili snimanje akcionih scena i zato smo želeli na neki način da im se odužimo – istakao je reditelj Miloš Avramović.

Pročitajte još HIT! Miloš Avramović OTKRIVA – Hoće li biti JUŽNOG VETRA 3?

Kako je najavljeno, uz pomoć sponzora i prijatelja projekta „Južnog vetra“, do kraja godine opštini Knjaževac biće uručen i ostatak pomoći koju će Opština rasporediti školama na području Knjaževcu, u skladu sa potrebama.

Foto Promo

Najnovije