Naslovna FILM Južni vetar 2 - Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo...

Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

Finalna epizoda najgledanije serije “Južni vetar”, koja je pre nekoliko meseci emitovana na Javnom servisu, ostavila je sve u šoku jer je jedan od glavnih likova Car, kojeg tumači glumac Miki Manojlović imao srčani udar, što je šokiralo fanove ovog ostvarenja.

Pročitajte još HIT! Miloš Avramović OTKRIVA – Hoće li biti JUŽNOG VETRA 3?

S obzirom na to da je Miki tumačio ozbiljnog krimi bosa koji je držao sve u svojim rukama, ovakav potez reditelja iznenadio je mnoge.
No, kako su spekulisali fanovi jednog od najpopularnijih projekata, odlazak Cara naslućivali su još od 13. epizode kada je on polako na Maraša, koga igra Miloš Biković, preneo svoju Imperiju, shvativši da je nekadašnji klinac postao ozbiljan profesionalac, te da je dovoljno “odrastao” da može da bude glavni u svetu kriminala.

Pročitajte još HIT! Rialda Šebek i Vladimir PETROVIĆ otkrivaju nam ŠTA OČEKUJE MARIJU I BOBU u nastavku ŽIKINE DINASTIJE!

Ali cela priča bila je dobro osmišljena, ekskluzivno saznaje „Alo!“, jer ćemo u nastavku filma koji se uveliko snima, ponovo imati priliku da vidimo lik Cara, koji se vraća iz mrtvih, a tumači ga niko drugi nego Miki Manojlović.

– Povratak Cara biće najveće iznenađenje za sve, a posebno za fanove, jer niko nije očekivao da će preživeti srčani udar koji je imao u poslednjoj epizodi. Kada se ispostavi da je ipak živ, prva osoba koja će mu priteći u pomoć biće upravo Maraš, odnosno Biković, koji je nasledio njegovu celu Imperiju u trenutku kada je Car navodno preminuo – otkriva neimenovani izvor za „Alo!“.

Pročitajte još Za ulogu SOFIJE u “MI NISMO ANĐELI 2” u “trci” bila i ova GLUMICA

– Maraš će na sve moguće načine pomoći Caru da se oporavi i čuvaće ovu tajnu od svih ostalih aktera filma, kako mu neko ne bi naudio. U trenutku kada se nekadašnjem bosu stabilizuje zdravlje, njih dvojica će zajedničkim snagama početi da haraju gradom – piše „Alo!“

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...