Preporuke

Film dana – utorak, 29. septembar: Zeleni stršljen (FOX, 21.00)

Published

on


Naziv:Zeleni stršljen

Originalni naziv:The GreenHornet

Žanr:Akcija Komedija Kriminalistički Triler

Godina:2011

Trajanje:119min

Nakon očeve smrti, Brit Rid je nasledio uspešnu porodičnu firmu. Međutim, on se udružuje sa Ketom, pomoćnikom svog pokojnog oca, kako bi sprečavali zločine…

Brit Rid (Set Rogen) je sin najpoznatijeg i poštovanog medijskog magnata u Los Anđelesu. On je sasvim srećan i zadovoljan svojom besciljnom egzistencijom u svetu noćnih žurki – dok njegov otac (Tom Vilkinson) misteriozno ne umre i ostavi mu svoju ogromnu medijsku imperiju.

Brit sklapa neočekivano prijateljstvo s jednim od najvrednijih i najinventivnijih zaposlenih svog oca Kejtom (Džej Čou) i oni shvataju da po prvi put u životu imaju priliku da urade nešto smisleno u svojim životima: Da se bore protiv kriminala.

Zbližavaju se s kriminalcima predstavljajući se i sami kao kriminalci. Sprovodeći zakon tako što ga krši, Brit postaje osvetnik Zeleni stršljen i zajedno s Kejtom izlazi na ulice.

Oslanjajući se na svoju domišljatost i veštine, Kejto dizajnira maksimalno unapređeno retro-oružje, Crnu lepoticu, neuništivi auto čija je vatrena moć jednaka snazi motora.

Vozeći se u svojoj pokretnoj tvrđavi na točkovima i napadajući negativce Kejtovim pametnim gedžetima, Zeleni stršljen i Kejto ubrzo postaju poznati i uz pomoć Britove nove sekretarice Lenore Kejs (Kameron Dijaz) počinju lov na čoveka koji kontroliše podzemlje Los Anđelesa – Bendžamina Čudnofskog (Kritof Volc).

Ali i Čudnofski ima svoj plan: Da jednom za svagda savlada Zelenog stršljena.

Foto Promo

Najnovije