TV

Urgentni centar 22. epizoda – 3. novembar od 22.00: Sara upoznaje KONKURENCIJU

Published

on

U Urgentni centar stiže trudnica, za koju nakon pregleda, Aleksa Radak zaključuje da ima fantomsku trudnoću koju je umislila. Nakon sedativske terapije, saznaju da boluje od šizofrenije. Međutim, ispostavlja se da je pacijentkinja ipak u drugom stanju i da lekovi koje je primila mogu da utiču izuzetno loše na plod.

Pročitajte još Igra sudbine 172. epizoda – ADA shvata da je SOFIJA kriva za NADINU NESREĆU!

Sara Kolarov upoznaje Dr Vidmara, koji je predlog za načelnika Urgentnog centra, i on joj je glavna konkurencija na to mesto. Damjan Mešterović je mislio da je studentkinja Lana Nikolić odgovorna i savesna, ali, mišljenje će se promeniti kada bude prisustvovao žurci na kojoj su se dva Lanina prijatelja predozirala. Lana ga je razočarala više puta i nije siguran da želi da
nastavi da radi sa njom.

Pročitajte još “Srce zločina” u utorak 3. novembra na RTS 1 od 21.00: UBISTVO policijskog generala

Refik Petrović nailazi na Simonidu u viziti sa nadređenim i primećuje da je on namerno pretrpava poslom. Dolazi i prekida situaciju, a Simonida je zadivljena i veče provode u zagrljaju. Nemanja Arsić je jako ozbiljno shvatio mesto načelnika pedijatrije, što mu Marta zamera i sluti da to se to neće dobro završiti. Njegova opsednutost polako počinje da utiče na njihovu vezu.

Foto PROMO

Najnovije