Connect with us

Featured

Igra sudbine 172. epizoda – ADA shvata da je SOFIJA kriva za NADINU NESREĆU!

Published

on

IVA ŠTRLJIĆ otkriva KOJIM TAJNIM ORUŽJEM će njena DIJANA ERSKI iz serije IGRA SUDBINE pobediti SOFIJU ŠUBAREVIĆ!

Igra sudbine 172. epizoda nastavlja gde smo u petak stali. Tokom prošle nedelje nizao se zemljotres za zemljotresom, i mogo toga se presudnog dogodilo što će promeniti dalji tok serije. Za početak, Debeljko završava u pritvoru. Dok pokušava da objasni policajcima da nije narko diler i da je samo običan vozač, policajac mu preti promenom fizičkog opisa.

SAZNAJEMO – KORONA ugrozila NASTAVAK serije IGRA SUDBINE? Hoće li SNIMANJA biti PREKINUTA?

Nažalost, u međuvremenu, inspektorka Stana Dželetović upada u Pančetin stan i na opšte zaprepašćenje ukućana započinje pretres. Sutradan, svi završavaju u policijskoj stanici, pokušavajući da dobiju bilo kakve informacije o Debeljku. Nadležni inspektor, kada čuje ko je zadužen za njihov slučaj, objašnjava im da, nažalost, to neće izaći na dobro.

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

U međuvremenu, kada sazna da je upravo Sofija pronašla Nadu u Lokvi krvi, Adi će se upaliti lampica. Da li je upravo Sofija potencijalni  krivac za Nadinu nesreću. Za to vreme,  Sofija odlazi kod Nade u posetu i nudi joj novac samo da nikome ne kaže šta se desilo na stepeništu. Nada baš i neće imati ogdovor koji je ona poželela da čuje. ​

IGRA SUDBINE – Sledi veliki ŠOK! Aleksa će PREVARITI Milu sa ŽAKLINOM?

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement