Domaće serije

IGRA SUDBINE Skandal: Slučajno procurila VELIKA TAJNA najgledanije srpske serije! Evo o ČEMU JE REČ!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine najgledanija je domaća serija u prethodne dve godine, a obožavaocima ne promiče nijedna pikanterija iz popularne serije. Međutim, iako se o tome već pisalo, jedna činjenica bila je veliko iznenađenje za većinu gledalaca. A to je prava istina o vili Kanački u kojoj stoluje carica od „Igre sudbine“ – Ada Kanački.

Vila se, kao što smo o tome već pisali ovde nalazi se u ulici Bulevar Oslobođenja 213. Međutim, ceo eneterijer snimljen je u studiju SMART produkcije koja je za TV Prva i radila na realizaciji serije „Igra sudbine“. Ali, to većina gledalaca ne zna, pa se baš zbog toga često tokom dana mogu videti mnogobrojni fanovi serije načičkani ispred ograde velelepne vile dok čekaju da se na vratima pojavi Ada Kanački.

Vila Ada Kanački

Ono što oni ne znaju jeste to da prava Ada Kanački, odnosno glumica Milica Milša živi sa suprugom i scenaristom serije Žarkom Jokanovićem nekoliko kuća dalje, i da u pomenutu vilu nije kročila osim zbog nekoliko promotivnih snimanja.

– Pošto prolazim često autom, jer stanujem nekoliko kuća dole često vidim ljudi koji dolaze i slikaju se. Deca se isto slikaju. Kada me vide nekoliko kuća niže u šoku su. Deluje veoma simpatično. Ekskurzije maltene prave da bi se slikali ispred vile Kanački – izjavila je Milica u emisiji “Šok tok” nedavno, dok je Žarko JOkanović potvrdio da u kući je kuća u beogradskom bulevaru iskorišćena samo za eksterijer.

Foto Film i TV/Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

 

Najnovije