Connect with us

TV

„Igra sudbine“: Evo gde se nalazi vila u kojoj živi Ada Kanački!

Vila Ada Kanački nalazi se upravo na ovoj adresi! Požuri po selfi!

Published

on

Glamurozna vila Ada Kanački iz serije „Igra sudbine“ u kojoj živi ADA KANAČKI definitivno je jedna od najpopularnijih lokacija u zemlji! Ovo je TAČNA ADRESA njene VILE!

Serija „Igra sudbine“ ovog septembra vratila nam se u velikom stilu.

Uzbuđenja su na nivou koji nam je Žarko Jokanović obećao kada smo se rastajali krajem juna. Od planiranih 100 novih epizoda prikazano je nekih 20-ak. Put do kraja još je dugačak.

A dugačko putovanje ostavlja nam i prostora za još mnogo pikanterija u domu Ade Kanački.

E, sad, kad smo već kod doma Ade Kanački, vreme je da otkrijemo i gde se ona nalazi. Sigurni smo da to mnoge zanima.

Jer zaista vila iz serije „Igra sudbine„, koju smo gledali i u seriji „Junaci našeg dobaSiniše Pavića pravo je remek delo impoznatnosti i luksuza. Da je drugačije, verujte – Ada Kanački ne bi živela u njoj.

Igra sudbine – gde se nalazi vila Ada Kanački!

Igra sudbine – Vila Ade Kanački, Bulevar Oslobođenja 211 Beograd

Logičan odgovor je – u Beogradu. Jer, zaista, vila u koju je smeštena porodica Kanački, nalazi se u Beogradu. Mnogi kažu u jednom od najlepših delova Beograda. Tik uz Banjičku šumu. Na Voždovcu.

„Vila je smeštena u Bulevaru Oslobođenja. I to na broju 211. Odmah uz „Zavod za vaspitanje dece i omladine“ na Voždovcu. A to je velika žuta zgrada koju vidite sa desne strane Adine vile u kadrovima kada se prikazuje kuća“

Vila Ada Kanački – tačna adresa

Istina, vila u Bulevaru oslobođenja 211 poslužila je samo za snimanje scena eksterijera. Unutrašnjost ovog prelepog zdanja rekonstruisana je u studiju.

To znači da ako prošetate do adrese koju smo vam dali, tamo, nažalost nećete zateći Adu Kanački, kao ni Luku, Aleksu, Vukašina, Višnju, Lilu iliti Komarca. Ali ćete na neki način, ipak, biti deo istorije i ove serije. Zašto da ne. Sad znate gde se vila nalazi, pa zašto ne biste imali makar selfi sa kućom Ade Kanački.

Probajte. Nađite je.

Foto Film i TV/Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement