FILM

„UPOZNAJTE FOKEROVE“: Komedija na kanalu FOX MOVIES

U nedelju, 22. januara, od 20.00

Published

on

„Upoznajte Fokerove“ je američka komedija iz 2004. godine, koja predstavlja nastavak filma Njeni roditelji (FOX MOVIES, od 20.00). Kao i u prošlom filmu, glavne uloge tumače Ben Stiler i Robert de Niro, a režiser je Džej Rouč (koji se proslavio filmovima o Ostinu Pauersu).

Nakon što je dobio dozvolu da se oženi ćerkom penzionisanog CIA agenta, Gejlord „Greg“ Foker (Gejlord „Greg“ Foker ), njegova verenica Pem (Teri Polo) i njeni roditelji putuju u Majami, na Floridu, kako bi se upoznali sa Gregovim vrlo liberalnim roditeljima, Roz (Barbra Strajsend) i Berni Foker (Dastin Hofman).

Roz je seksualni terapeut za starije osobe, dok je Berni advokat koji se povukao u penziju, kako bi kod kuće mogao odgajati Grega. S druge strane, Pemini roditelji, Džek (Robert de Niro) i Dina (Blajt Daner), su tradicionalno konzervativni. Upravo te suprotnosti roditelja i njihovih stavova su stvari iz kojih proizlazi većina komičnih situacija i zapleta u filmu. Ovaj film prikazuje evoluciju odnosa između Džeka i njegove porodice. U prethodnom filmu, Njeni roditelji, kao i u ovom, Džek konstantno kontroliše svoju porodicu, ali ovog puta on prelazi sve granice sa svojom sumnjičavom prirodom i tajnim operacijama, kojima želi da otkrije navodnu Gregovu mračnu tajnu iz prošlosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Najnovije