Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE odlazi u PENZIJU! A evo KOJA serija će je ZAMENITI OVOG LETA!

Konačno stiže ZAMENA

Published

on

Igra sudbine se seli na Kosmaj… Jer joj Beograd nije dovoljan.

Od sudbine se ne može pobeći – tako kažu. A,  ima jedna sudbina kojoj mnogi hrle i koja je deo naše televizijske svakodnevice. Serija „Igra sudbine“ godinama beleži veliku gledanost i popularnost.

Od prve emitovane epizode na Prvoj televiziji, tog 20. januara 2020. godine, serija sa više od 1.000 nastavaka i dalje ima svoje verne gledaoce koji ne propuštaju da vide šta se to novo događa porodicama Kanački i Ožegović i njihovim prijateljima i protivnicima.

Tako će biti i od 10. juna, jer je kreativni tim serije za ovo leto gledaocima pripremio nove dogovštine, a u seriju doveo i nove likove.

Na Prvoj televizije od ponedeljka 10. juna u dobro znanom terminu od 20.00 gledajte „Igru sudbine – Letnje intrige“.

Marica Pančetović Pančeta poželela je da svojim najmilijima priušti odmor od svega, pa je iznajmila vilu na Kosmaju u kojoj će se svi opustiti i odmoriti. Panči tamo upoznaje vlasnika vile…

Luka sa Aleksom odlazi u Milano na nedelju mode kako bi konačno oživeo skice svoje pokojne majke Ade Kanački. Društvo braći na tom putu prave Una Zvrk i Lenka.

Una Hristić i Andrija Bošnjak staju na ludi kamen…

Senka Kokot i dalje predano radi u imperiji Kan kapital, naravno tu je Jovana Bošnjak… Ali, upoznaćete i nove likove koji će „začiniti“ vruće letnje večeri ispred TV.

Otkrili smo samo neke od mnogih dešavanja „Igre sudbine – Letnje intrige“ kako bismo zaintrigirali gledaoce. A, kojih će sve ljubavnih trouglova, poslovnih poteza, osveta, udruživanja, svađi i pomirenja biti, gledaoci će otkrivati svakog dana od ponedeljka 10. juna u 20.00 na Prvoj televiziji. Jedno je sigurno, mnogo noviteta očekuje vas u „Igri sudbine – Letnje intrige“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Najnovije