Emisije

NADIJINA AZIJSKA ODISEJA – Premijerno na kanalu 24Kitchen od 9. oktobra!

U sredu, 9. oktobra od 13.00

Published

on

NADIJINA AZIJSKA ODISEJA Pobednica britanskog kulinarskog takmičenja “Great British Bake Off 2016”, Nadija Husein vraća se na male ekrane sa novom emisijom “Nadijina azijska odiseja” u koju nas na kanalu 24Kitchen vodi od 9. oktobra, sredom u 13.00.

Nadija je rođena i odrasla u Britaniji, ali njena porodica je iz Bangladeša. U ovom serijalu ona dolazi do iznenađujućeg otkrića o svom porekl, prvi put se samostalno upustivši u istraživanje ljudi, mesta i hrane Tajlanda i Kambodže. Nadijina potraga za korenima u ovim zemljama vodi je od svetski poznatih hramova Angkor Vat na severu Kambodže do muslimanskog ostrva na dubokom jugu Tajlanda. U poslednjoj etapi svog putovanja ona će otputovati u udaljenu himalajsku zemlju Nepal da bi saznala više o njenoj ličnoj povezanosti sa ovom zemljom.

Ko su njeni rođaci? Odakle ona potiče? Da li u ovom delu sveta postoji još neko koga može smatrati bliskim? Kroz ovu misiju povezivanja sa svojim porodičnim nasleđem Nadija uči o kulturi azijskog kontinenta, prošlosti, kulturi, ali i hrani koja čini važan deo Nadijine potrage za identitetom.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Najnovije