Strane serije

DŽOAN Zvezda serije IGRA PRESTOLA kao šefica podzemlja VELIKE BRITANIJE! Upoznajte KUMU na kanalu EPIC DRAMA!

Od 28. oktobra ponedeljkom u 21.00

Published

on

DŽOAN – Biografska serija o najpoznatijoj britanskoj kradljivici dijamanata na kanalu Epic Drama. Od 28. oktobra, ponedeljkom u 21.00.

Poznata britanska glumica Sofi Tarner, koja je stekla popularnost u serijama „Igra prestola,“ „Iks-men: Mračna Feniks “ i „Stepenište,“ ponovo će očarati publiku u Centralnoj i Istočnoj Evropi u novoj, veoma očekivanoj, šestodelnoj dramskoj seriji „Džoan.“ Serija će imati premijeru na kanalu Epic Drama 28. oktobra u 21.00 čas, a istražuje uzbudljiv život jedne od najpoznatijih britanskih kradljivica dijamanata, Džoan Hanington, poznate pod nadimkom „Kuma.“

Stvorena i napisana od strane ugledne scenaristkinje Ane Sajmon (Zmija iz Eseksa, Gospođa Vilson), dok je Helen Blek napisala četvrtu epizodu, serija „Džoan“ je inspirisana fascinantnom istinitom pričom o Hanington, čija su odvažna dela ostavila trajan trag u kriminalnom podzemlju. Seriju režira nosilac BAFTA nagrade, reditelj Ričard Lakston (Kišni psi, Lopov, njegova žena i kanu, Gospođa Vilson), koji majstorski oživljava ovu uzbudljivu, ali emotivnu priču, smeštenu u živopisni ambijent Britanije 1980-ih – ere koju definišu hrabre modne tendencije, legendarna muzika i kulturne promene.

Serija počinje sa Džoan Hanington, koju Tarner tumači kao strastvenu i neumoljivu ženu u svojim dvadesetim. U borbi s turbulentnom vezom sa nasilnim kriminalcem po imenu Gari, Džoanin svet se drastično menja kada on pobegne. Iskoristivši priliku da stvori novi život za sebe i svoju šestogodišnju ćerku Keli, Džoan usvaja nove identitete i susreće niz intrigantnih likova, na kraju se razvijajući u veštu kradljivicu dijamanata. Njen put je uzbudljivo istraživanje otpornosti, žrtve i snažne ljubavi majke koja je odlučna da obezbedi bolju budućnost za svoje dete.

Sofi Tarner je okružena sjajnom sporednom glumačkom postavom, uključujući Frenka Dilejnija (Zmija iz Eseksa, Strah od hodajućih mrtvaca, Hari Poter i polukrvni princ) u ulozi Bojsija, londonskog trgovca antikvitetima sa posebnim interesovanjem za Džoan. Kirsti Džej Kertis (Uspon uličnog ratnika, Bludnice) tumači Nensi, Džoaninu stariju sestru i radnicu u salonu, dok Geršvin Eustah Junior (Mogu da te uništim, „Top Boy“) igra Albija, starog poznanika Bojsija koji je započeo novi život u Španiji sa svojom suprugom Val, koju tumači Lora Ajkman (Arči, Podeljen, Gevin & Stejsi).

Dodatni članovi glumačke postave uključuju Nika Blada (Agenti ŠILDA, Siguran), Džeka Grinlisa (Udar, Bludnice), Aleksa Blejka (Kruna, Černobil), Kerolajn Fejber (Grančester, CIA u Berlinu) i Doroti Atkinson (Zlato, Stounhaus).

Ova nova dramska serija obećava jedinstvenu kombinaciju drame, uzbuđenja i nostalgije, hvatajući suštinu transformativne decenije dok priča o uverenoj potrazi jedne žene za iskupljenjem i preživljavanjem. Serija ‘Džoan’ će imati premijeru na kanalu Epic Drama 28. oktobra u 21.00 čas.

Za više informacija o seriji i Epic Drama, posetite www.epicdrama.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo

Najnovije