Top Story

TUGA! Glumac IVAN BEKJAREV preminuo od posledica KORONAVIRUSA! Evo po kojim ULOGAMA ćemo ga PAMTITI (VIDEO)

Published

on

Ivan Bekjarev, poznati srpski glumac, preminuo je u 74. godini. Bekjarev se prošlog meseca zarazio koronavirusom, a pre desetak dana pogoršalo mu se zdravstveno stanje.

Poslednjih nedelja bio je na Infektivnoj klinici u Beogradu. Glumac je saznao da je pozitivan na koronavirus dok je snimao film, zbog čega je odmah napustio set.

Pročitajte još: Igra sudbine 180. epizoda – Sledi VELIKO IZNENAĐENJE! Hoće li PANČETA reći DA?

Ivan Bekjarev je rođen u Beogradu 1946. godine, a završio je Šestu beogradsku gimnaziju i nakon toga upisao Fakultet dramskih umetnosti u generaciji sa Josifom Tatićem i Milanom Gutovićem.

Pročitajte još: KAMIONDŽIJE 3 – TOP 10 činjenica o seriji koje do sada NISTE ZNALI! Koliko se Baja i Žića razlikuju od Paje i Jareta?

Bekjarev je prvu ulogu odigrao davne 1967. godine, a odigrao je više od 150 uloga u pozorištu, te preko 50 na filmu. Najpoznatije serije u kojima je igrao su “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Otpisani”, “Gorki plodovi”.

Ivan Bekjarev je snimio više od 50 filmova u bivšoj SFRJ, Srbiji, Danskoj, Italiji… Izabran je za člana Akademije za filmsku umetnost i nauku (AFUN).

Pročitajte još: OTKRIVAMO Milica Milša POBEDILA KORONU! EVO kada se nastavlja snimanje serije IGRA SUDBINE!

Imao je i veći broj svojih šou-programa na raznim televizijama. Takođe, igrao je i pevao glavne uloge u mnogim kabareima i mjuziklima, operetama.

Osvojio je veliki broj nagrada, a poslednju “Zlatni ćuran za životno delo” na Danima komedije u Jagodini 2016. godine.

BOLJI ŽIVOT (1988)

SREĆNI LJUDI (1993)

Foto printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije