Connect with us

Featured

Igra sudbine 180. epizoda – Sledi VELIKO IZNENAĐENJE! Hoće li PANČETA reći DA?

Published

on

Igra sudbine 180. epizoda donosi nam jednu iznenadnu posetu, iskreno priznanje i veliki šok. Ali da krenemo redom – šta će od svega ovoga obeležiti nove avanture naših junaka?

MINA Lazarević kao STANA pravi HAOS u seriji IGRA SUDBINE! Ali do JUČE je živela pravu DRAMU! OVO niko ne bi PREŽIVEO! Pogledajte o…

Adina iznenadna poseta Pančetinom domu, ne prija Aleksi. Kao i uvek, veoma je osetljiv na Adino prisustvo iako ona prema njemu gaji majčinska osećanja. Ipak, malo će odahnuti. Ada nije došla zbog sina, već zbog Mile i Nade sa kojima želi da razgovara nasamo. Pitamo se o čemu?

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Dok se Katarina emotivno ispoveda Jeleni, u Kan holding ulazi Cole koji će sada konačno čuti kakva osećanja Katarina gaji prema njemu. I biće veoma iznenađen. Ipak, najveće iznenađenje čeka Matiju kada Cole svoju posetu Kan Holdingu ne završi u lobiju već u njegovoj kancelariji. Inspektor ima zahtev koji će ga šokirati – traži od Matije da pozove Janka.

KAMIONDŽIJE 3 – TOP 10 činjenica o seriji koje do sada NISTE ZNALI! Koliko se Baja i Žića razlikuju od Paje i Jareta?

Vukašin saznaje da su Komarca pokušali da ubiju u ćeliji. Kada Mila i Nada odu u posetu Debeljku, on im saopštava da je video nešto što nije smeo i da sada žele da ga ubiju. Međutim, on nije jedini čiji je život ugrožen. Sa druge strane, Tića prosi Pančetu… Hoće li mu reći DA ili NE? ​

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement