SAPUNICE

HIT! Merjem Uzerli PONOVO HUREM! Ovo je NOVI SULEJMAN VELIČANSTVENI! Ovog puta je AMERIKANAC!

Published

on

Glumica Merjem Uzerli, koju je ovdašnja publika pre pola decenije obožavala u turskoj telenoveli „Sulejman veličanstveni“, uprkos tome što dugo nije snimala ostala je najveća diva Holivuda sa Bosfora. Upravo zbog toga svaka vest o njoj odjekne poput atomske bombe. Tako je bilo i kada je pre sedam godina rodila ćerkicu Laru nakon što je linčovana u rodnoj zemlji.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 24: Jelena IZBACUJE Vuka iz kuće: ZAPALIĆU Veru i vinograd! ANJA doživljava SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Kako je harizma ne napušta tako i milioni obožavalaca prate svaki njen korak. A Merjem je nedavno izazvala pravu pometnju kada je drugi put dobila ćerkicu, ne otkrivši pre toga da je uopšte sa nekim u vezi. Kako tabloidima nije dugo trebalo da dođu do podatka o kome je reč, Uzerlijeva je rešila da ih preduhitri. Tako je na društvenim mrežama podelila fotografije na kojima pozira sa novom ćerkicom Lili Koi, ali i sa misterioznim Amerikancem koji je osvojio srce nedodirljive Hurem, a koji je za nju postao novi Sulejman Veličanstveni.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

Kako je otkrila on se zbog nje, Lare, a sad i Lili preselio za Nemačku, a obožavaoci su konačno imali priliku da vide i kako izgleda.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

A hoće li biti svadbe, o tome se Hurem još ne izjašnjava. Naime, kako je priznala – nije zamišljala svadbu pod maskama sa 20 zvanica pa će na venčanje zbog korone još malo pričekati.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije