Connect with us

TV

Tajne vinove loze, epizoda 24: Jelena IZBACUJE Vuka iz kuće: ZAPALIĆU Veru i vinograd! ANJA doživljava SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 24 na programu je u četvrtak (18. februara) od 21.00 na Superstar TV i u petak (19. Februar) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 23: Vuk SMEŠTA Žutom i šalje ga u ZATVOR! A ni Radule se neće dobro provesti. Evo i ZAŠTO!

Ruža je zabrinuta za Ivana i njegovo psihičko stanje, pa poziva psihologa Mitra u pomoć. Mada se u početku opirao da razgovara sa njim, Mitar uspeva kroz šalu da dopre do dečka. Posle toga govori Ruži da će on biti dobro, samo da ga ne pritiskaju.

PROČITAJTE JOŠ: Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

Vuk je rešio. Odlazi iz kuće i napušta Jelenu. U trenutku kada pakuje kofer, u sobu ulazi Jelena. On joj govori da odlazi, da će Anja preuzeti posao i da za Radula angažuju medicinsku sestru.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

Jelena mu kaže da će biti gotovo onda kada ona to bude rekla, a zatim ga isteruje iz kuće. Govori mu kako će je moliti da se vrati, ali da će tada spavati u štali, kao nekad. Uz to mu preti da će zapaliti njegovu seljančuru, misleći na Veru, zajedno sa vinogradom.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 234. epizoda – Sofija KONAČNO POBEĐUJE ADU! Zadaće joj udarac KOJI ĆE JE SLOMITI! Evo o čemu je REČ!

Anja je dolazi kod Dušana da mu kaže da je zaljubljena u njega i da želi da budu zajedno. Međutim, u kancelariji ga zatiče kako vodi ljubav sa sekretaricom. Unezverena, istrčava iz zgrade, seda u auto i kreće u Negotinsku krajinu. Međutim, na autoputu doživljava saobraćajnu nesreću…

PROČITAJTE JOŠ: LUKA GRBIĆ, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV OTKRIVA: Koliko su slični IVAN i NENAD MARAŠ iz JUŽNOG VETRA?

Vera je srećna što će se Vuk preseliti kod nje, pa mu priprema Nemanjinu sobu. Ona moli Mirteu da joj pogleda u karte. Iako se u početku opire, Mirtea pristaje, ali nema lepe vesti. Govori joj kako vidi da je njena i Vukova ljubav jaka, ali da postoje velike prepreke na putu ka sreći. Tu je i ogorčeni čovek sa velikim teretom koji će ih pronaći…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement