Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

Published

on

 Igra sudbine tokom prethodne nedelje donela nam je neka neočekivana iznenađenja.Bilo je tu i novih ljubavi. Rasplamsale su se neke strasti za koje nismo ni slutili da postoje. A naravno, nije izostala ni akcija. I to Sofijina. Sve je preduzela da svoj pakleni plan sprovela u delo. I pošlo joj je za rukom.

Pročitajte još Igra sudbine 234. epizoda – Sofija KONAČNO POBEĐUJE ADU! Zadaće joj udarac KOJI ĆE JE SLOMITI! Evo o čemu je REČ!

Luka je uslikan u kompromitujućoj pozi. Lila je u šoku. Ada će u lice dobiti porciju Sofijinog zla. Fotografije na kojima je Luka sa drugim muškarcem. Sve to, sigurni smo, napraviće haos u novim epizodama.

Pročitajte još  LUKA GRBIĆ, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV: NAVIJAM za Kristininu i Ivanovu LJUBAV!

Možda je upravo zbog toga Luka Raco, glavni glumac serije Igra sudbine svoju devojku za Dan zaljubljenih poveo na jedno neobično mesto. U streljanu. Da li je shvatio da je vreme da uzme stvari u svoje ruke i nauči kako da se zaštiti od Sofije. I to vatrenim oružjem.

Pročitajte još Lidija Vukićević za Film i TV OTKRIVA OGROMNU TAJNU o PANČETI i MILEVI! Evo O ČEMU JE REČ!

Kako je Sofke krenula, deluje nam da će mu puška dobro doći. Luka je pao, Ada je slomljena. Ne sumnjamo da je on sledeći.

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement