Featured

HIT! Stiže BESA 2! Otkrivamo – Hoće li DARDAN BERIŠA postati DOBAR? Šta nas čeka u nastavku?

Published

on

Snimanje druge sezone serije “Besa” uveliko traje u Beogradu, gde će poslednji kadrovi biti snimljeni krajem jula. Na setu “Bese”, epkipe domaćih medija zatekle su glumca Arbena Bajraktaraja koji je maestralno dočarao lik glavnog negativca Dardana Berišu. Bajraktaraj u intervjuu otkriva najveće pikanterije drugog ciklusa i u kom pravcu će se razvijati njegov junak.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković opleo po Slobodi Mićalović! EVO ŠTA se desilo!

– Druga sezona donosi neke nove junake i zaplete u živote starih – poručuje na početku razgovora Arben i dodaje da se snimanja trenutno odvijaju u jednom od najvećih hangara bivše Jugoslavije.

Na snimku se vidi da je set jedne od velikih jugoslovenskih fabrika adaptiran u zatvor, te se može naslutiti da Berišu u nastavku ne čeka ništa prijatno. Hoće li konačno platiti za svoje zločine?

Pročitajte još KAMIONDŽIJE – Snima se DRUGA SEZONA! Baja u ZATVORU, ŽIĆU izbacuju iz KUĆE! Ali to NIJE SVE!

– Ne možemo vam ništa otkrivati o tome šta nas očekuje u novim epizodama. Srećni smo što radimo našu “Besu” – kratko je rekao Bajraktaraj, u šaljivom tonu odgovorivši na pitanje novinara o tome da li će Dardan u drugoj sezoni postati bolji čovek?

– Zašto vi mislite da on nije dobar čovek? Šalim se, biće Dardan bolji, čeka ga svašta nešto zanimljivo – zaključio je glumac ostavivši nas da iščekujemo premijeru zakazanu za jesen.

Pročitajte još HIT! Glumica Milica Milša otkrila kako je IGRA SUDBINE uticala na njen brak sa Žarkom Jokanovićem! Nećete verovati ŠTA je rekla o ADI!

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima (kojih ima dosta) veliki favoriti su Florist Bajgora koji je igrao u seriji “Gangs of London”, Katarina Čas koja je glumila u hit filmu „Wolf of Wall Street“ i popularnoj seriji „Berlin Station“, kao i Gezim Zherka i Dea Bajaziti koji će sigurno osvojiti publiku…

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Sofija pomaže Janku da ostvari cilj! EVO o ČEMU je reč!

U drugoj sezoni, pored Tonija Džordana,  Igor Stoimenov je kreator i šouraner serije. Igor je kao glavni pisac vodio  scenaristički tim, u kojem su kao pisci scenarija učestovali Mladen Matičević i Vuk Ršumović, te Dušan Bulić kao saradnik na scenariju.

Prva sezona završila se dramatično, pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spasi svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija? Druga sezona serije „Besa“ emitovaće se sledeće godine na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Foto Adrenalin/Telekom

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Najnovije