Connect with us

Featured

KAMIONDŽIJE – Snima se DRUGA SEZONA! Baja u ZATVORU, ŽIĆU izbacuju iz KUĆE! Ali to NIJE SVE!

Published

on

U utorak, 29. juna, na Ubu, pala je prva klapa druge sezone humorističke serije Kamiondžije d.o.o. Novih 12 epizoda doneće nam i nove avanture majstorskog dvojca, šoferskog tandema – Baje i Žiće.

Pročitajte još HIT! Glumica Milica Milša otkrila kako je IGRA SUDBINE uticala na njen brak sa Žarkom Jokanovićem! Nećete verovati ŠTA je rekla o ADI!

Taman kada su pomislili da su sve svoje životne i ljubavne probleme rešili u dvadeset epizoda prvog serijala, te očekivali ulazak u finansijski mirnije vode, kola im ponovo kreću nizbrdo.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Vladan Savić otkrio SVE o ADINOJ smrti! U JEDNU stvar NIKO neće POVEROVATI!

Baja je želeo da novcem od prodaje svog stana kupi novi kamion, koji je trebalo da im bude glavno sredstvo za rad. Međutim, prevaren je. Lakomislena ulaganja Žićinog tasta, popularnog Grče Jarca, dovešće čitavu porodicu na ivicu egzistencije. Nakon što je izigran za kamion, Baja se fizički razračunava sa prevarantom Trovačem, i tom prilikom mu nanosi teške telesne povrede. Zbog toga završava u zatvoru i suđenje je u toku.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Sofija pomaže Janku da ostvari cilj! EVO o ČEMU je reč!

Suvišno je reći da ni u ljubavi ne cvetaju ruže. Ni brak između Grče i Milice nije opstao. Zbog toga se Grča vraća kod svoje ćerke Dare, tako da ih je sada devetoro u maloj kući.

Pojavljuju se i novi negativci, koji prete čitavom gradu. Lazar, bahati direktor korporacije kupuje sve oko sebe, vedri i oblači krajem, i svi naši junaci, hteli ili ne, zavise od njegovih odluka. Da sve bude još crnje, čini se da je Lazar „bacio oko“ na Daru, pa je čitava porodica na iskušenju. Izvršitelji prete izbacivanjem, deca u školi sa svojim problemima, veliki dugovi, posao slabo ide…

Pročitajte još Nastavljeno snimanje filma BUDI BOG S NAMA: Miloš BIKOVIĆ i SLOBODA Mićalović prvi put KAO PARTNERI

Ima li kraja mukama naših Kamiondžija?

U novom serijalu, osim starih uloga, Žiće i Baje (Tihomira Stanića i Nenada Jezdića) porodice Grujić, žene Dare (Paulina Manov), tasta Grče (Branislava Zeremskog), te Grge Murinja (Marko Gvero), Zoke kelnerice (Tanja Pjevac) i Rodoljuba (Nebojša Cile Ilić), igraju još i Anka Gaćeša, Vladislav Mihailović, Boda Ninković, Aleksandar Đurica, Jovana Gavrilović, Andrej Šepetkovski, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Pročitajte još HIT! Film NEČISTA KRV – GREH PREDAKA konačno stiže! EVO KADA i GDE će biti premijera!

Snimanje Kamiondžija završava se do kraja septembra, a emitovanje novih epizoda planirano je za kraj ove i početak naredne godine.

PRODUCENT Nebojša Nele Garić

IZVRŠNI PRODUCENT Igor Stojanović

DIREKTOR SERIJE Nenad Dimitrijević

REDITELJ Filip Čolović

DIREKTOR FOTOGRAFIJE Nebojša Bašić SCENOGRAF Aleksandar Cvijanović

KOSTIMOGRAF Nevena Milovanović

MASKA Nina Bašić Sinđelić

KOMPOZITOR Vladimir Petričević

Foto Gordan Jović

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement