Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Milica Milša otkrila kako je IGRA SUDBINE uticala na njen brak sa Žarkom Jokanovićem! Nećete verovati ŠTA je rekla o ADI!

Published

on

Milica Milša trenutno je najpopularnija glumica u Srbiji, i svi gledaoci serije “Igra sudbine” se pitaju da li je Ada Kanački zaista ubijena.

Na pitanje da li je zaista u narednoj sezoni više nećemo gledati, glumica za Story kaže:

Pročitajte još ŠOK! Glumac Vladan Savić otkrio da mu se dešavaju neverovatne stvari zbog IGRE SUDBINE! A EVO ŠTA je rekao o ADINOJ smrti!

– Kraj prve sezone zaista je sve iznenadio, najpre sve nas kada smo pročitali scenario. Reakcije publike su burne, kao što smo očekivali, dobila sam pregršt poruka, ali svima sam odgovorila kao što ću i vama. Još ne mogu da otkrijem da li je ovo zaista Adin kraj, ali sve će biti mnogo jasnije kada na jesen počne emitovanje druge sezone.

Glumica je odgovorila i na koji način je rad na ovoj seriji uneo promene u njen brak sa scenaristom Žarkom Jokanovićem.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Sofija pomaže Janku da ostvari cilj! EVO o ČEMU je reč!

– Mi smo večito u kontrasmenama i to zaista utiče na manjak vremena koje provodimo zajedno. On uglavnom piše noću, ja se tada odmaram, a slobodan je dok ja radim preko celog dana. Ako posao i utiče na naš brak, bitno je da brak ne utiče na posao. Nemam nikakve privilegije u tom smislu, osim što mogu prva da pročitam scenario kada je završen.

Često ističe da snima po dvanaest sati dnevno.

Pročitajte još HIT! Glumica Mirka Vasiljević čeka četvrto dete, a EVO da li razmišlja i o petom!

– Drago mi je što profesionalno postižem uspehe, ali istina je da zato ne stižem da u njima uživam. Međutim, teši me da sam one najveće porodične obaveze uveliko rešila. Sin ima 29 godina i već deset godina i ne živi s nama, već u svom stanu, što je sasvim normalno. Naravno, mi se viđamo, ali on je formirao svoj život – kaže Milica, i nastavlja:

Pročitajte još ŠOK! Slavna glumica Ružica Sokić imala je veoma težak život! EVO ŠTA joj se sve dešavalo!

– Nisam posesivna mama, iako volim da se čujemo, što činimo svakog dana. Volim da se ispričamo, da budem upućena u to šta mu se događa. Takođe, mislim da ni Žarko ne trpi jer me on najbolje i razume, na istom smo zadatku. Tu, zapravo, najgore prolazi moja tetka Lila jer ne stižem da je viđam koliko bih inače. Kada dođem kući sa seta oko osam uveče, nisam sposobna ni za šta. Pritom moram da učim novi tekst.

Njen naslednik Antonije nije nasledio i strast prema glumi.

Pročitajte još HIT! Glumac Luka Raco zapalio društvene mreže! EVO o ČEMU je reč!

– Trenutno magistrira međunarodnu politiku i bezbednost, krenuo je nekim drugim putem u odnosu na nas. Jednostavno, umetničke vode ga nisu privukle. Ali uvek sam verovala da dete treba da izabere sopstveni životni put i pustila sam ga da to učini – rekla je Milica, i dodala:

– Kao dete se pojavio u TV filmu „Živana“, koji je nastao po priči moje mame, koja ga je i režirala. Tada je imao četiri godine i imao je jednu scenu, što mu je bilo simpatično. Nekoliko godina kasnije oprobao se i na setu kod Zdravka Šotre, ali se nije pronašao u svemu tome i niko ga nije ni terao. Ali ovo što danas radi zaista voli i to je najvažnije.

Pročitajte još HIT! Glumica Hana Beštić je ćerka glumca Slobodana Beštića, a EVO KO joj je majka!

Na pitanje zbog čega je posebno ponosni na sina, glumica kaže:

– Zaista je dobar i vaspitan momak, važno mi je što ima mnogo empatije, tu je za sve ljude da im se nađe, brine se o baka tetki Lili, brine se o našem psu Lei koja već ima petnaest godina. Dok smo Žarko i ja ležali zbog korone, on ju je uzeo kod sebe i mogu vam reći da je tu i ostala. Sada kod nas praktično gostuje.

Pročitajte još HIT! Glumica Jugoslava Drašković doživela neobičnu situaciju! EVO ŠTA joj se desilo!

– Možda to i nije loše, jer Žarko je koronu podneo veoma, veoma loše. Njemu bi predstavljalo značajan napor da je svakodnevno šeta. Još uvek su mu teške određene aktivnosti. Kada su u pitanju Antonijevi emotivni izbori, ne mešam mu se, a kada bih vam rekla da li ima devojku, mislim da bih bila streljana (smeh) – dodala je Milica.

Glumica je opisala i njegov odnos sa Žarkom, kojeg je uvek isticala kao Antonijevog jedinog oca.

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumac Frano Lasić igra u srpskoj verziji serije! EVO i KOGA!

Žarko to zaista i jeste, njegov jedini pravi otac. Njih dvojica su jedan tim, imaju neki svoj odnos, čak Antonije često pre zove Žarka nego mene. Oni su muškarci, to je razumljivo. Otac i sin treba da imaju jednu vrstu odnosa, a majka i sin nešto

Na pitanje da li ju je Žarko još više kupio kada je shvatila da će se on zaista postaviti kao otac njenog deteta, Milica kaže:

Pročitajte još HIT! Danica Maksimović je u srećnoj vanbračnoj zajednici, a EVO ŠTA joj najteže pada!

– Mene je Žarko polako „kupovao“. Nisam bila ni svesna da me je osvajao dok je to uveliko činio. On je inteligentan, mudar, šarmantan čovek. Nije ga bilo sramota da pokaže koliko mu je stalo do mene i koliko me voli. Na kraju mu je i uspelo u tome da me osvoji. Rekla sam mu jednom: „Zamisli da nisi bio toliko uporan, napravila bih veliku životnu grešku“, a on mi je odgovorio da je sve vreme znao da ćemo biti zajedno, osetio je da mu uspeva.

Pročitajte još HIT! Ćerku glumice Vesne Čipčić svi znate, ali sin se krije od očiju javnosti! EVO ČIME se bavi!

– Sećam se da ga je Antonije odmah prihvatio, a još je bio veoma mali. Imao je šest godina. Žarko ga je odveo u bioskop, išli su zajedno i na druga mesta, imali su neke svoje igre i priče. Antonije je od samog početka prihvatio Žarka kao oca iako je već tad bio dovoljno velik da zna da biološki on to nije – dodala je glumica.

JO tome da li je vodila teške razgovore sa sinom na tu temu, Milica je rekla:

Pročitajte još Nastavljeno snimanje filma BUDI BOG S NAMA: Miloš BIKOVIĆ i SLOBODA Mićalović prvi put KAO PARTNERI

– Mi vodimo sve razgovore i nikada nije bilo zabranjenih tema. Antonije je mudar i pametan momak s kojim možete da pričate o svemu. Štaviše, on je neko koga ćete pozvati da vama pruži savet. Veoma je razuman, u mnogo situacija znao je da bude moj glas razuma, da mi kaže da prikočim, da razmislim, da sagledam stvari iz drugog ugla. Ponosna sam što to mogu da kažem.

Uskoro će proslaviti 22 godine braka sa Žarkom.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Ada je IPAK živa? Tajna je u igri rečima!

– Ne znam samo kako je prošlo sve to vreme. Imam utisak da nije trajalo toliko dugo, ali činjenica je i da život brzo leti. Zato uvek nastojim da uživam u trenutku, jer život je sastavljen od njihovog zbira. A da li nam je sve lakše, ne znam. Ne postoji recept po kojem smo došli do ovog trenutka – kaže Milica, i nastavlja:

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Živić otkrio kako su se kolege ponašale prema njemu kada mu je bilo najteže! EVO ŠTA mu je rekao Manda!

– Uvek volim da kažem da je Žarko recept sam po sebi, baš takav kakav je. Ali ono što meni odgovara kod njega ne znači da bi odgovaralo nekoj drugoj ženi. Smatram da za svaku osobu na planeti postoji njen idealan par, samo mora da ga pronađe. Ali ako postoji recept koji jeste univerzalan, onda je to verovatno traženje kompromisa, koji mora da postoji u svakom odnosu, ne samo ljubavnom. Mora da se zna neki red, svuda, pa i u odnosima.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement