Featured

Igra sudbine 322. epizoda – ŠOK! Jelena je trudna? Luka ipak NIJE BOŠKOV SIN!?

Published

on

Igra sudbine 322. epizoda, koja je na programu u ponedeljak 20. septembra na TV Prva od 20.00 donosi novo veliko iznenađenje. Otkrivena je tajna kojoj se niko nije nadao, a ponajmanje Debeljko.

Pročitajte još DINASTIJA – Upoznajte HARIZMATIČNOG DOKTORA SA SKRIVENIM NAMERAMA: Evo ko će biti Nikolas Toskani u srpskoj verziji „Dinastije”!

Spetljavši se u objašnjavanju, Katarina je pokušavajući da prikrije Jelenine tragove Debeljku slučajno otkrila da ona, možda, ima tajnu koju želi da zadrži za sebe. Debeljko tada saznaje da je Jelena trudna i ostaje bez teksta. Da li je moguće?

Za to vreme Lila pokušava da ubedi Višnju da nije sve tako crno, i da mora da preboli Komarca. Budući da se mrtvi ne vraćaju među žive, Lila joj savetuje da se uda za Marinka. Jedino što mi imamo osećaj da Komraca možda i nije među mrtvima…

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO SVE O DRUGOJ SEZONI! Ko će glumiti, šta se dešava u novim epizodama i da li ćemo KONAČNO saznati KO JE BABA GUBA

A Vukašin već uveliko čestita Marinku – i na prosidbi, ali i na tome što ga je Višnja odbila. Šta je time Vukašin hteo da poruči? Šta god, verovatno ne isto ono što je njemu poručio Doda. A on mu je rekao da je vreme da prizna Adi da je voli.

Rezultati DNK analize stižu. Šta će se ispostaviti? Da li su Nora i Vid Boškova deca? Da li je Boško otac Luki? Hoće li se situacija dodatno iskomplikovati? Da li će se ipak ispostaviti da Luka nije Adin sin? Saznaćemo u nastavku serije „Igra sudbine“.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (322. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije