Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Serija “Igra sudbine” posle letnje pauze nastavlja da obara rekorde gledanosti. Prikazivanje druge sezone počelo je pre desetak dana, i serija se sada prikazuje svakim radnim danom od 20 časova.

Kao što je poznato, ova serija snima se na osnovu originalne kolumbijske verzije – “Nuevo rico, nuevo pobre” (Novi bogataš, novi siromah). Žarko Jokanović je za potrebe naše verzije serije kreirao neke likove, koji u originalnoj seriji nisu postojali, a i radnja se delimično razlikuje.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Aleksu čeka životni PREOKRET! Sve se komplikuje! EVO o ČEMU je reč!

U originalnoj seriji, negativci završavaju u zatvoru. Međutim, u kolumbijskoj seriji, njihov Matija je u zatvoru završio tek nakon velike drame koju je priredio porodici Kanački. Pretpostavljamo da bi ovo moglo da se desi u narednim epizodama, ako Matija bude pušten iz pritvora.

Naime, nakon što se dokopao ogromnog novca, (kolumbijski) Matija je pobegao, da bi u nekom momentu kidnapovao Milu. Članovi porodice Kanački, njihovi prijatelji, ali i policija, krenuli su u potragu za odbeglim Matijom i nestalom Milom.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NEPRIJATNO IZNENAĐENJE za SVE! A evo i KOJE! Od OVOGA će se KANAČKI TEŠKO OPORAVITI!

Pronaći će ih Aleksa. Matija se sprema da ubije Aleksu, ali odjednom se pojavljuje Luka, i on prima metak umesto Alekse. Tek tada Matija definitivno završava u zatvoru.

U originalnoj seriji, Sofija se nakon ove situacije pokajala za svo zlo koje je činila, te je dobila oproštaj od porodice Kanački.

Ako je suditi po kolumbijskoj seriji, Nada i Strahinja neće ostati zajedno. Štaviše, Nada bi trebalo da se uda za Luku na kraju serije. Da bi ovo moglo da se dogodi i u našoj seriji, govori u prilog i izjava Ammara Mešića da Strahinju u seriji čekaju promene, te da se vraća starim lošim navikama.

Pročitajte još Igra sudbine 321. epizoda – Sledi veliki ŠOK! Matija na kolenima moli ADU da mu OPROSTI! A evo i ZAŠTO!

Hoće li Nada ostaviti Strahinju, a Luka Unu? Hoće li Sofija postati dobra? Hoće li Matija raniti Luku? Ili će možda Žarko Jokanović odlučiti da Matija strada? Scenarista je i sam nedavno izjavio da će jedan od glavnih junaka umreti.

Odgovore na ova pitanja ćemo saznati u narednim epizodama serije “Igra sudbine”.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement