Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO SVE O DRUGOJ SEZONI! Ko će glumiti, šta se dešava u novim epizodama i da li ćemo KONAČNO saznati KO JE BABA GUBA!

Published

on

Kalkanski krugovi druga sezona – stiže! Svi koji su početkom godine uživali uz intrigantnu misteriju po scenariju Đorđa Milosavljevića, a u režiji MIlana Kareadžića imaju sve razloge za radost.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

Kako je reditelj otkrio – prvu epizodu druge sezone već je pročitao i oduševljen je. Scenarista Đorđe MIlosavljević, prema njegovim rečima, radi na novih 10 epizoda. One bi, navodi on, trebalo da budu gotove do januara naredne godine, kada će produkcije odlučiti o početku snimanja druge sezone.

Pročitajte još HIT! Vrela jesen na RTS-u! Stižu TRI NOVE DOMAĆE SERIJE! EVO koje i KADA!

– Pročitaoi sam prvu epizodu druge sezone koju je napisao Đorđe i oduševljen sam. Ima isto toliko uzbuđenja, napetosti, misterije, bajkovitosti i elemenata horora što je publiku najviše i privuklo seriji – poručuje Milan Karadžić, dodajući da se serija žanrovski mnogo promenila od prvobitne zamisli do realizacije. Zamišljeno je, kaže on, da to čak bude telenovela i da ima više epizoda, ali je produkcija odlučila drugačije.

KALKANSKI KRUGOVI DRUGA SEZONA – Koga ćemo gledati u nastavku?

– Gledam da zadržim glavnu glumačku postavu na koju je publika već navikla. Pojaviće se Žarko Laušević, Ivana Zečević, Vojin Ćetković, Nina Janković, Nataša Ninković. Radnja se dešava godinu dana kasnije u odnosu na prvu sezonu. Važno je zadržati kontinuitet priče. Biće veoma interesantnih i iznenađujućih momenata upravo za glumce. Veoma mi se sviđa što je Đorđe okrenuo neke stvari na glavu. Imaćemo i nove likove i svi će biti veoma zanimljivi, ali ko su oni, o tome ćemo tek pričati – kaže Karadžić, otkrivši da je Vesna Trivalić dočarala samo na slici lik Magdalene, Verine starije sestre, i Gordanina druga ćerka.

– Ta žena je ostavila Velibora pre nekih 20 godina, a u nastavku ćemo videti njihovu priču. Iz njihovog incesta rođen je Petar, Mačji smeh. Još ne znam tačno šta nas sve očekuje u drugoj sezoni jer Đorđe takve stvari krije čak i od mene.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Aleksu čeka životni PREOKRET! Sve se komplikuje! EVO o ČEMU je reč!

Foto Promo

Izvor Film i TV/Novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement