Featured

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u NOVIM EPIZODAMA! Mila i Aleksa RASKIDAJU? Sledi VELIKA TUČA!

Published

on

Igra sudbine 222. epizoda doneće nam lom kakav do sada niste videli. Za našu omiljenu telenovelu – NEMA STAJANJA! Kao da nije bilo dovoljno sve ovo što smo saznali i što se dogodilo protekle nedelje, nove epizode donose nam još veći haos! A evo šta nas čeka!

Pročitajte još HIT! Zvezde serije IGRA SUDBINE oduševile SRBIJU! A evo i KAKO! OVO niko nije OČEKIVAO!

Mila će poljubiti drugog?

Za početak Mila će se ovog puta naći pred velikim izazovom. Besna i očajna zbog svega što se dogodilo između Alekse i Žakline u Kan Holdingu, ona odlučuje da izađe na piće sa Jelenom i Katarinom. Iako ju je Ada donekle umirila, Mila je i dalje razočarana u Aleksu. Još nije sigurna hoće li se pomiriti. I dok Katarina pokušava da je smiri, Jelena baca BOMBU – Što ti sada ne bi zažmurila i poljubila onog dečka tamo? Iako je svima jasno da Mila nikada tako nešto ne bi uradila, sasvim je razumljivo to što gledaoci imaju razloga za brigu, jer je samo sekund pre toga Mila poručila da želi da se napije. Hoće li je koje piće više naterati da psoluša Jelenu, ili da shvati da i dalje voli Aleksu?

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Aleksa i Mila KONAČNO RASKIDAJU? OVO mu NEĆE OPROSTITI!

Lila i Božidarka će se potući!

U narednoj epizodi videćemo i konačni obračun dve ljute suparnice. Naravno, reč je o urnebesnoj sceni borbe Lile i Božidarke. Dugotrajna netrpeljivost dve ljute guje, da ne kažemo PRIJE, konačno će eksalirati. I to otvorenim sukobom. Brzutka i Lila posle rata rečima, prelaze i na pesničenje! A ko će iz ove borbe izaći kao pobednik, to ćemo tek videti.

Pročitajte Igra sudbine 222. epizoda – ŠOK! Mila će POLJUBITI DRUGOG? A evo i KOGA!

 

Aleksa i Mila definitivno RASKIDAJU?

Jutro posle izlaska sa Jelenom i Katarinom, Mila se vraća kući, ali kada uđe u kupatilo slediće se od prizora koji će tamo videti. Mada smo mi videli šta se dogodilo nekoliko sekundi pre nego što je zatekla Aleksu i Žaklinu u onome što njoj deluje kao strastveni zagrljaj, pitanje je da li će Mila ovog puta biti spremna za objašnjenja? Da li je svemu kraj? Hoće li Aleksa uspeti da joj objasni da je Žaklina došla samo da se izvini?

Pročitajte IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Hoće li LUKA i SOFIJA RASKINUTI? Očekuje li nas IZNENAĐENJE?

Foto Printskrin

Najnovije