IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Aleksa i Mila KONAČNO RASKIDAJU? OVO mu NEĆE OPROSTITI!

Mila Aleksa Žaklina Igra sudbine (1)

Igra sudbine 222. epizoda biće FENOMENALAN nastavak svega što nam je donela protekla nedelja. Da podsetimo, u poslednje četiri epizode saznali smo da je Vukašin Žaklinin tata, da Sofija namerava da ubije Adu, i da će se Aleksa i Mila, možda, rastati. A šta nas očekuje ove nedelje? HAOS!

Pročitajte još TOP 5 IGRA SUDBINE: Kako će SOFIJA završiti na kraju serije? Postaje sekretarica DIJANE ERSKI???

Za početak, nedelja nam startuje sa urnebesnom scenom borbe Lile i Božidarke. Dugotrajna netrpeljivost dve suparnice, da ne kažemo PRIJE, konačno će eksalirati. I to otvorenim sukobom. Brzutka i Lila posle rata rečima, prelaze i na pesničenje! A ko će iz ove borbe izaći kao pobednik, to ćemo tek videti.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Mila će se ovog puta naći pred velikim izazovom. Besna i očajna zbog svega što se dogodilo između Alekse i Žakline u Kan Holdingu, ona odlučuje da izađe na piće sa Jelenom i Katarinom. Iako ju je Ada donekle umirila, Mila je i dalje razočarana u Aleksu. Još nije sigurna hoće li se pomiriti. I dok Katarina pokušava da je smiri, Jelena baca BOMBU – Što ti sada ne bi zažmurila i poljubila onog dečka tamo?

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

 

Jutro posle Mila se vraća kući, ali kada uđe u kupatilo slediće se od prizora koji će tamo videti. mada smo mi videli šta se dogodilo nekoliko sekundi pre nego što je zatekla Aleksu i Žaklinu u onome što njoj deluje kao strastveni zagrljaj, pitanje je da li će Mila ovog puta biti spremna za objašnjenja? Da li je svemu kraj?

Foto Printskrin