Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Hoće li LUKA i SOFIJA RASKINUTI? Očekuje li nas IZNENAĐENJE?

Published

on

Igra sudbine u sredu 20. februara proslavila je tačno godinu dana od početka emitovanja. Tokom prethodnih 12 meseci videli smo sve i svašta. Bilo je tu raskida, brodoloma, ljubavnih jada i novih veza, zapleta i raspleta od kojih nam se pamet zavrtela. Ukratko – odličan uvod u veliko finale koje nam sledi za nekih 80 epizoda.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: Sledi NAJVEĆI ŠOK! SOFIJA hoće DA UBIJE ADU? A evo i KAKO!

Posle godine prikazivanja i svega što smo preživeli sa našim junacima i zlikovcima, jedno pitanje trenutno gledaoce zanima najviše. Hoće li Sofija i Luka ostati zajedno? Da li će raskinuti? Hoće li se Sofija razvesti od Luke? I naravno – uzeti mu sve pare.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Kao što smo videli Sofija se oko ovog pitanja ne dvoumi. Rešila je da ide do kraja i posledice je ne zanimaju. Od trenutka kada je čula da od Lukinog novca nema ništa u sledećih 10 godina, jer šapu na njemu drži Ada, Sofi se nijednog trenutka ne premišlja oko razvoda.

Pročitajte još  KLAN (druga sezona) – U nastavku sledi OTMICA POZNATOG srpskog BIZNISMENA? Otkrijte O KOME JE REČ!

Sudija Obrenović glavni joj je adut u tome. Na njegovu pomoć, uz malo ucene računa da će Luka ostati bez svega. Možda čak i bez majke? Jer upravo to je, kako joj je sudija objasnio – jedini način da Luka raspolaže svojim novcem. A i ona.  Gostujući u emisiji ŠokTok na TV Prva, glumica Jugoslava Drašković, koja u seriji Igra sudbine tumači lik Božidarke, Sofijine majke, rasvetlila nam je barem malo odgovor na pitanje – Hoće li se Luka i Sofija razvesti?

Pročitajte još IGRA SUDBINE: HIT! Stevan Piale OTKRIVA – EVO kada će Luka OSTAVITI SOFIJU!

– To je pitanje na koje ne smem apsolutno nikako da dam odgovor. Ali znam da to gledaoce baš zanima. Svakog dana mi stiže bezbroj pitanja – hoće li, šta će biti sa njima… Ono što mogu da vam otkrijem jeste to da ću se u narednim epizodama kao Božidarka i Brzutka istinski truditi da do toga ne dođe i da njih dvoje ostanu zajedno. Ali šta će se zaista dogoditi – moraćete da sačekate da to otkrijete.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement