Connect with us

Featured

Igra sudbine 222. epizoda – ŠOK! Mila će POLJUBITI DRUGOG? A evo i KOGA!

Published

on

Igra sudbine 222. epizoda doneće nam lom kakav do sada niste videli. Za našu omiljenu telenovelu – NEMA STAJANJA! Kao da nije bilo dovoljno sve ovo što smo saznali i što se dogodilo protekle nedelje, nove epizode donose nam još veći haos!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Za početak Mila će se ovog puta naći pred velikim izazovom. Besna i očajna zbog svega što se dogodilo između Alekse i Žakline u Kan Holdingu, ona odlučuje da izađe na piće sa Jelenom i Katarinom. Iako ju je Ada donekle umirila, Mila je i dalje razočarana u Aleksu. Još nije sigurna hoće li se pomiriti. I dok Katarina pokušava da je smiri, Jelena baca BOMBU – Što ti sada ne bi zažmurila i poljubila onog dečka tamo?

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Iako je svima jasno da Mila nikada tako nešto ne bi uradila, sasvim je razumljivo to što gledaoci imaju razloga za brigu, jer je samo sekund pre toga Mila poručila da želi da se napije. Hoće li je koje piće više naterati da psoluša Jelenu, ili da shvati da i dalje voli Aleksu?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Za to vreme, u Pančetinom domu – haos. Stana je došla po Žaklinu! Međutim, da bi odvela Milevinu ćerku moraće da prođe bedem po imenu PANČETA!

Pročitajte još TOP 5 IGRA SUDBINE: Kako će SOFIJA završiti na kraju serije? Postaje sekretarica DIJANE ERSKI???

Videćemo i Donku na uzbudljivom sastanku sa Dijanom Erski. posle rafalne verbalne paljbe, Donka neće imati drugog izbora do da je opsuje sočno i glasno – PRED SVIMA!

Foto Printskrin

Advertisement