Top Story

EKSKLUZIVNO – Otkrivamo KADA počinje snimanje SRPSKE DINASTIJE! Samo što nije!

Published

on

Verovali ili ne, Srbi dobijaju svoju Kristal i Aleksis! Epska saga o Karingtonovima, luksuzu, bogatstvu, glamuru i intrigama koja je osamdesetih zaludela ceo svet, pa i tadašnju bivšu Jugoslaviju svoju rimejkovanu i podmalađenu verziju dobila je u drugoj deceniji 21. veka. Novu Dinastiju gledali smo na kanalu FOX Life. Međutim, posle ove dve verzije, stiže i srpska verzija popularne sapunice što će biti treći put da se Dinastija vraća na male ekrane od premijernog prikazivanja.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Šta se dešava sa filmom i serijom KOŠARE? Da li je snimanje KONAČNO NASTAVLJENO?!

Produkcijska kuća “Emoušn” je u velikom zamahu sa kastinzima za glavne glumce koji će igrati junake poznate porodice industrijalaca Karington. Kako saznajemo detalje o tome ko će glumiti u srpskoj verziji produkcija neće odavati skoro do same premijere, a za sada se šuška da su neke od uloga dobili Peđa Bjelac, Rade Šerbedžija i Marija Karan. Koliko je u tome istine ne znamo. Međutim, ono što jeste istina i što smo uspeli da potvrdimo jeste datum početka snimanja.

Pročitajte još Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 7 – Bojana je saznala za DANICU I MARKA! Trnavac se OSVESTIO! Uceniće IVANA! A evo i KAKO!

Kako smo saznali, trenutno se radi na postavljanju grandioznog seta za srpsku Dinastiju u studijima Pinka u Šimanovcima. Radovi na scenografiji su gotovo privedeni kraju, a kako otkrivamo, producenti poručuju da će srpska „Karingtonka“ izgledati kao originalna velelepna vila, zahvaljujući kojoj su mnoge zgrade širom Jugoslavije ponele upravo ovaj naziv – Karingtonka.

Po završetku radova na setu, zvanično će pasti i prva klapa serije, a planira se da snimanja otpočnu već krajem ovog meseca, da bi se sa emitovanjem otpočelo na jesen, naravno, na TV Pink.

Pročitajte još ŠOK! Nenad se VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE? Da li je TO MOGUĆE?

Sapunica “Dinastija”, u tada socijalističkoj državi, bila je jedan od prvih susreta jugoslovenske publike sa svetom glamura, luksuza, ogromnog bogatstva. Do tada zatvorena vrata bogatih američkih industrijalaca i naftaša širom su se otvorila. Naša publika je “gutala” sve što se dešavalo u “Dinastiji”, imajući utisak da viri u skriveni život bogatih i moćnih.

U devet sezona emitovano je 220 epizoda. “Dinastija” je nominovana za Zlatni globus za najbolju dramsku TV seriju, svake godine, a osvojila ga 1983. Uz seriju se pokrenula čitava jedna nova industrija – uspešna linija modnih i lusuznih proizvoda. Glavni glumci bili su Džon Forsajt, Linda Evans, Džoan Kolins, Heder Loklir, Džon Džejms, Džek Koleman, Al Korli i mnogi drugi. Za većinu glumaca ovo je bio vrhunac njihovih karijera.

Vile, skupi automobili, luksuzan nakit, način života prebogate naftaške porodice iz Denvera bio je opijajuć za publiku sa ovih prostora. Naše žene bile su oduševljene stajlingom Aleksis i Kristl, i potpuno zanesene pokušale da ih oponašaju. Kuriozitet vezan za ovu seriju je i što je glavna “zlica” u seriji, Aleksis, koju je sjajno odigrala glumica “britanske škole” Džoan Kolins, postala omiljena kod publike.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo KOLIKO epizoda će imati nastavak!

Tvorci serije su čuveni producenti Ričard i Ester Šapiro, a producent Aron Speling. Koliko je serija bila uspešna, govori i podatak da su Šapiro i Speling postali jedni od najbogatijih i najuticajnijih ljudi u Holivudu.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije