Connect with us

FILM

OTKRIVAMO – Šta se dešava sa filmom i serijom KOŠARE? Da li je snimanje KONAČNO NASTAVLJENO?

Published

on

Nakon uspešno okončane medijacije između producenata filma i serije „Košare“ i reditelja Balše Đoga u sporu oko pomenutog projekta, čime je krajem prošle godine, prema odluci Filmskog centra Srbije dato zeleno svetlo da se snimanje nastavi, Košare i dalje „miruju“.

Pročitajte još Igra sudbine 248. epizoda – ŠOK! Sofija je NESTALA! Da li joj je MAKSIM došao GLAVE?

Prema prvobitnim planovima, nastavak devetog snimajućeg dana, kada je prošlog leta privremeno „spuštena zavesa“ na Košare, planiran je za januar 2021. Publika željna ekranizacije jednog od najslavnijih perioda novije srpske istorije vesti je dočekala sa oduševljenjem. Međutim, aktuelna situacija sa koronom i usaglašavanje detalja oko modela po kom će snimanje filma biti nastavljeno, kako saznajemo, uticali su na to da se još čeka na „drugu klapu“ Košara.

Pročitajte još ŠOK! Nenad se VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE? Da li je TO MOGUĆE?

Film je zbog toga, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, još u predpripremi i čeka se na konačno odobrenje za nastavak rada.

Reditelj projekta “Košare” Balša Đogo u ekskluzivnom razgovoru za portal FILM I TV otkrio je svojevremeno da je zadovoljan rezultatima medijacije.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo KOLIKO epizoda će imati nastavak!

  • – Ovo je pobeda i za reditelja i za producente, a najveća pobeda za “Košare”. Ovo je delo koje mora biti snimljeno da bi se odala dužna pošta onima koji su je zaslužili svojim životima – poručio je tada za Film i TV Đogo, ističući tada da ćemo premijeru gledati, ako sve bude u redu – sledeće godine. Ostaje li i dalje ova godina kao termin za premijeru još se ne zna. Međutim, kako smo saznali, glumačka postava se ne menja – Glumačka postava ostaje ista. Ne menja se ništa. Dosta smo se vrteli u krug, vreme je da počnemo da radimo – uz mnogo pozitivne energije istakao je Đogo, reditelj filma i serije “Košare”.

Pročitajte još Pročitajte još UBICE MOG OCA: HIT! Vuk Kostić podelio fotke sa seta i otkrio NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE – Da li je JAKOVLJEVIĆ ŽIV?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement