Connect with us

Featured

ŠOK! Nenad se VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE? Da li je TO MOGUĆE?

Published

on

Od prve sezone serije Tajne vinove loze oprostili smo se u ponedeljak 8. marta, a publika je već posle finala počela da se pita – kada će nastavak.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo KOLIKO epizoda će imati nastavak!

Kako je to Dejan Karaklajić, autor projekta, potvrdio u ekskluzivnom intervjuu za FILM I TV, scenario za drugu sezonu već se piše. Želju da se serija nastavi imaju svi – i produkcija i glumci, a čeka se zeleno svetlo od Telekoma Srbije.

Nastavak je logičan jer je i prema Karaklajiću ostalo mnogo nedovršenih priča čiji bismo kraj morali da vidimo u novim epizodama. Tako nas zanima šta će biti sa Jelenom, ali i sa Verom, Vukom, Ružom i Nemanjom. Kraj je nesumnjivo bio početak mnogih drugih priča. A gledaoce najviše zanima šta će biti sa negativcima. I dok je za Jovića jasno da bismo njega mogli da vidimo u drugoj sezoni, pitanje je hoćemo li još videti Nenada. On se kao monah Ilarion već jednom vratio u život. Hoće li u tome uspeti još jednom?

Pročitajte još UBICE MOG OCA: HIT! Vuk Kostić podelio fotke sa seta i otkrio NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE – Da li je JAKOVLJEVIĆ ŽIV?

– On definitivno strada u požaru, tako da neće biti deo druge sezone – kaže Karaklajić, dok Marko vasiljević otkriva kada bi počela snimanja u slučaju da druga sezona bude odobrena.

Pročitajte još Igra sudbine 247. epizoda – ŠOK! Sofija je PORAŽENA! Hoće da se UBIJE! Ali to nije SVE!

– Ako sve bude po planu, nastavak bi trebalo da snimamo već ovog proleća, od aprila-maja. Naravno, sve zavisi od dogovora sa produkcijom i razvoja situacije sa koronom – kaže Vasiljević, koji u seriji igra Verinog i Vukovog sina Marka.

Foto Promo

Advertisement