Connect with us

Top Story

Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 7 – Bojana je saznala za DANICU I MARKA! Trnavac se OSVESTIO! Uceniće IVANA! A evo i KAKO!

Published

on

Ljubav ispod zlatnog bora epizoda 7 donosi nam veliki preokret. Od glavnih aktera, Markova, Bojanina i Danicina pozicija menja se iz korena. Oni postaju taoci. A čiji – otkrićete uskoro. Ali pre toga…

Pročitajte još OTKRIVAMO – Šta se dešava sa filmom i serijom KOŠARE? Da li je snimanje KONAČNO NASTAVLJENO?

Bojana otkriva za aferu koju su imali Danica i Marko. Služavka joj je podmetnula fleš memoriju na kojoj se nalaze eksplicitne poruke Markove i Danicine prepiske. Ona poludi i kreće u njihove sobe da ih privede pravdi. Međutim, ne nalazi ih tamo.

Pročitajte još Igra sudbine 248. epizoda – ŠOK! Sofija je NESTALA! Da li joj je MAKSIM došao GLAVE?

Baš u trenutku kad pomisle da su otmičarima Trnavca stali na trag, Petar se pojavljuje i inspektorima ruši čitav plan. Istraga je zatvorena, ali to nije sve.

Pročitajte još ŠOK! Nenad se VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE? Da li je TO MOGUĆE?

Trnavac zna ko ga je onesvestio i umalo ubio. On uccenjuje Ivana i preti mu da će morati da mu obezbedi Božanin plac za pola miliona evra ako planira da Bojana ostane živa. Policija je zatvorila istragu, ali Ivan otvara svoju. Naređuje osoblju hotela da Marko, Bojana i Danica ne smeju napuste hotel. Od danas su njegovi taoci. Oni zovu policiju, ali niko im ne veruje. Sada su sami u probelmu. Ivan nije nimalo naivan kako se na prvi pogled učinilo.

Foto Promo

Advertisement