Featured

ŠOK! Ova ZVEZDA serija IGRA SUDBINE i UBICE MOG OCA rodila se u AUTU! BABA presekla PUPČANU VRPCU! EVO o KOME je REČ!

Published

on

Glumac Slaviša Čurović trenutno mami osmehe milionskog auditorijuma kao Orlando na TV Prva u seriji Igra sudbine. Poznatog glumca uskoro ćemo gledati i u petoj sezoni serije Ubice mog oca, a za njega se vezuje jedan veoma zanimljiv podatak koji je Čurović otkrio gostujući u emisiji Šok Tok.

PROČITAJTE JOŠ MATIJA postaje OTAC! EVO kog je pola BEBA!

Naime, pričajući o svom detinjstvu posle rubrike o pet stvari koje o njima gledaoci nisu znali Slaviša je otkrio kako je došao na svet.

sa Brankom Katić na setu pete sezone serije UBICE MOG OCA

PROČITAJTE JOŠ IVA ŠTRLJIĆ, zvezda serije IGRA SUDBINE OTKRIVA da li je MUVAJU KOLEGE, i šta na DIJANI ERSKI NIKADA ne bi MENJALA!

– Bilo je to 1977. godine. Verovali ili ne, rodio sam se u autu. U jednom crvenom Stojadinu koji smo tada imali, na pola puta između Kolašina i Bijelog polja. Zato mi u ličnoj karti i stoji kao mesto rođenja Bijelo polje – poručuje ovaj Kolašinac dodajući da pri prorođaju njegova majka nije imala pomoć doktora ili stručnog medicinskog osoblja.

PROČITAJTE JOŠ Saša Joksimović OTKRIVA sve Maksimove TAJNE i do kada će se SNIMATI serija IGRA SUDBINE!

– Sve je to baba odradila. Ona je presekla pupčanu vrpcu – otkrio je Slaviša Čurović kako je došao na svet.

PROČITAJTE JOŠ KALKANSKI KRUGOVI – Konačno RAZJAŠNJENA najveća MISTERIJA! KO je BABA GUBA? Nina Janković ili VESNA TRIVALIĆ?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Najnovije