Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI – Konačno RAZJAŠNJENA najveća MISTERIJA! KO je BABA GUBA? Nina Janković ili VESNA TRIVALIĆ?

Published

on

Velika prašina podigla se posle finala serije „Kalkanski krugovi“. Mnoge misterije ostale su nerešene, a na sve to – scenarista serije gledaocima dodao je još još jednu. I baš ta je izazvala najveću pažnju. U kom trenutku je Vesna Trivalić umakla opreznim pratiocima „Kalkanskih krugova“, budući da je Đorđe Milosavljević rekao da se ova glumica pojavljuje u finalnim scenama.

Pročitajte još OVA scena OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Da li je Baba Guba ROBINJA ili je u ZABRANU živela SVOJOM VOLJOM?

I dok su mnogi očekivali da je Trivalićka baba Guba, što je pokrenulo pravu lavinu rasprava, reditelj serije je konačno razrešio ovu misteriju Zabrana.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI OTKRIVAMO- Evo kako su se Nina Janković i Lazar Nikolić postali BABA GUBA i MAČJI SMEH!

– Vesna Trivalić se u prvoj sezoni kao Magdalena pojavljuje, ali samo na fotografiji. Ne mogu vam ništa reći, sve je to još u željama i idejama ako dođe do nastavka. Što se tiče Vesne Trivalić zaista bih voleo sa njom više da radim. Dosad su gledaoci mogli da je vide samo na fotografiji uz Velibora, i on je otkrio da je ona otišla u Australiju i da su se mnogo voleli i dobili sina. Kada je pisan scenario želeo sam da je igra neka glumica koja će biti odlična za taj drugi deo ako se bude pojavljivala u nastavku. Predložio sam Vesnu i svi su se složili, te sam je pozvao u Dubai i sve joj ispričao. Mnogo joj se dopala priča i poslala nam je fotografije koje smo mogli da iskoristimo. Kasnije je rekla da joj se dopala serija i naravno da bi bila velika čast sarađivati sa takvom glumicom. S druge strane, moram da napomenem da mi se dopada što su svi koji su gledali imali svoje teorije i to nas je okuražilo da nastavimo u tom pravcu“ objasnio je Milan Karadžić za 24 sedam.

Pročitajte još Ammar Mešić PRIZNAJE – Prvi honorar od serije IGRA SUDBINE spasao mi je ŽIVOT! Da nije bilo njega UMRO BIH OD GLADI! A evo i ZAŠTO…

Iako je sada svima jasno da Vesna Trivalić nije baba Guba, postavlja se pitanje u kakvoj je vezi njena Magdalena sa Svetlanom.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement