Connect with us

Top Story

IVA ŠTRLJIĆ, zvezda serije IGRA SUDBINE OTKRIVA da li je MUVAJU KOLEGE, i šta na DIJANI ERSKI NIKADA ne bi MENJALA!

Published

on

U seriji IGRA SUDBINE Dijana Erski, koju je maestralno glasom i stasom dočarala neuništiva Iva Štrljić, sagovornika bode pravo u oči – štiklom, prstom, jezikom. Čime stigne. Međutim, u emisiji Ami Dži Šou kod Ognjena Amidžića, naša poznata glumica otkrila je da su njih dve privatno potpuno različite osobe.

Pročitajte još Saša Joksimović OTKRIVA sve Maksimove TAJNE i do kada će se SNIMATI serija IGRA SUDBINE!

Dok Dijana nema dlake na jeziku, Iva veruje u zadržavanje privatnosti za sebe. Nije toliko emotivno  otvorena prema drugim ljudima poput hrabre dizajnerke, iako joj ponekad i zavidi na tome. A takav stav ima i prema udvaračima.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Konačno RAZJAŠNJENA najveća MISTERIJA! KO je BABA GUBA? Nina Janković ili VESNA TRIVALIĆ?

– Bilo je više kolega koji su mi se udvarali, ali pošto nikome nisam rekla njihova imena, neću ni tebi – odbrusila je u šaljivom tonu instruktorka kaldrma fitnesa, i dodala da kod nje udvarači moraju da prođu poseban test da bi joj dokazali da im je stalo do nje.

Pročitajte još ŠOK! Sofija i Matija su KONAČNO RASKRINKANI! Nikada nećete pogoditi KO je našao KLAUDIJIN SNIMAK! A evo KOME će ga DATI…

– Volim dugo da se upoznajem sa onim kome se dopadam. Taj neko mora da mi se udvara barem tri meseca, da bi mi dokazao da mu je zaista stalo do mene. Tek tada mogu da se upustim u intiman čin sa njim – otkrila je Iva kod Amidžija, ali to nije bilo i jedino otkriće. Ona je u emisiji i priznala koji deo svog tela najviše voli.

Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA – OVO je bila NAJVEĆA TAJNA JOVANKE BROZ! Zbog OVOGA je osuđena na DOŽIVOTNI ZATVOR!

– Bez sumnje, to su moje noge – poručila je glumica dodajući da na svojim dugačkim nogama ništa ne bi menjala.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement