Connect with us

Top Story

Saša Joksimović OTKRIVA sve Maksimove TAJNE i do kada će se SNIMATI serija IGRA SUDBINE!

Published

on

Saša Joksimović, za razliku od mnogih kolega glumaca, prilično je angažovan i u doba pandemije korona virusa. Prvenstveno u televizijskim projektima, pa gledaoci mogu da ga vide u raznim ulogama.

Između ostalog, u seriji “Igra sudbine” na prvoj. NJegov lik je privukao veliku pažnju, jer ima za cilj da “uništi” glavnog negativca Sofiju Šubarević.

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Savić OTKRIVA – OVO je bila NAJVEĆA TAJNA JOVANKE BROZ! Zbog OVOGA je osuđena na DOŽIVOTNI ZATVOR!

– Fantastična serija, fantastičan rejting. Došla je u pravom trenutku za gledaoce. Žarko Jokanović to maestralno piše. Porodična drama, sa primesama trilera i mistike koje je on kasnije ubacio, pogotovo mojim pojavljivanjem, kao i još nekih kolega. Igram Maksima Šubarevića, Sofijinog brata koji izlazi iz zatvora i pokušava da joj se osveti, jer je bio nepravedno osuđen. Ona ga je poslala tamo. Žarko piše još 100 epizoda, snimaćemo sigurno do kraja godine – otkriva Saša Joksimović.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 272. epizoda – ŠOK! Vid i Žaklina završavaju U KREVETU! Ali to nije ono NAJGORE! ONA je…

Odnedavno, na televiziji K1 emituje se, kako je opisano, prvi ženski sitkom “Koleginice”. Tu igra Danka, koji je potpuna suprotnost Maksimu.

– Drago mi je zbog toga. Danko se zaljubljuje u Bojanu, odnosno, dragu koleginicu Tamaru (Radovanović). On je stidljiv, tupav šonja. To me podseća na moj prvi film koji sam 2005. radio sa pokojnim Draganom Nikolićem, “Zvezde ljubavi” – kaže Saša Joksimović.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Sofija i Matija su KONAČNO RASKRINKANI! Nikada nećete pogoditi KO je našao KLAUDIJIN SNIMAK! A evo KOME će ga DATI…

U seriji “Koleginice” poslednju televizijsku ulogu je odigrao pokojni Boris Komnenić.

– Njegov odlazak je veliki gubitak za srpsku kinematografiju. Kad neko od naših kolega umre, ja ne mogu da verujem da je on mrtav. I dalje mislim da su živi Madžgalj, Manda, da je Gaga Nikolić tu. Otišao je Zoran Simjanović, moj profesor Ivan Bekjarev. Čuli smo se nekoliko dana pred njegovu smrt. Rekao mi je da izlazi iz bolnice, da treba da radimo novu predstavu, pričali smo o likovima. Teški dani za nas mlade glumce koji gubimo mentore.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA! BEBA Stevana Pialea dobila KORONU! Srećom – SADA JE DOBRO! A evo KAKO SE ZARAZILA!

Raduje se Saša Joksimović i filmu i seriji o legendarnom Tomi Zdravkoviću.

– Sarađujem ponovo sa Draganom Bjelogrlićem. Mislim da sam u “Senkama nad Balkanom” dobio “vajld kard” da igram tu. Napravio sam fantastičnu ulogu Save Videnovića, gazde kafane “Radan” gde otac dovodi Tomu Zdravkovića prvi put, gde upoznaje Silvanu Armenulić. Jako bitan segment Tominog života. Velika priča, na Bjelin način – završava Saša Joksimović.

Foto Promo / Wikipedia

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs / Novosti

Advertisement