Featured

EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO! Evo KOJU seriju ćemo gledati posle IGRE SUDBINE! Stiže KOLO SREĆE! Milica Milša ponovo GLAVNA ULOGA?

Published

on

Igra sudbine polako, ali sigurno ulazi u veliku završnicu. Do kraja prve sezone ostalo je svega 15 epizoda. Ona poslednja, 307, barem kako tvrdi scenarista Žarko Jokanović uzdrmaće svet naših junaka iz temelja. Šok koji nam je pripremio ogroman je, ali o čemu je reč – još se ne zna. Međutim, posle tog šoka čeka nas još 100 novih epizoda nakon čega će, tamo oko Nove godine, uslediti i konačan oproštaj od Ade Kanački, njenih sinova i neprijatelja.

Pročitajte još Olga Odanović KRIJE veliku TAJNU! Nije trebalo da bude GLUMICA, a EVO čega se ODREKLA zbog GLUME!

Ali, kako ekskluzivno saznajemo – na novu seriju nećemo dugo čekati! Smart produkcija, koja stoji iza popularnih serija koje smo gledali prethodnih godina na TV Prva, a među kojima su Istine i laži, Tate, i naravno Igra sudbine, za 27. maj zakazala je kasting za novu seriju radnog naziva Kolo sreće.

Pročitajte još Igra sudbine 292. epizoda – Konačno! Debeljko i Jelena su ZAJEDNO! A evo ŠTA će biti sa Tićom i Pančetom!

U oglasu se kao i za Igru sudbine davne 2019. godine traže glumci amateri i statisti sa zadatkom, te nema sumnje da je upravo Kolo sreće velika naslednica Igre sudbine koju ćemo po svemu sudeći gledati već od januara 2022.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Luka završio u ZAGRLJAJU druge ŽENE! Una i NE SANJA o kome je REČ! Da li je ovo KRAJ? OVO mu NE SME OPROSTITI?

Još jedan veoma zanimljiv podatak je i izjava koju je junakinja serije Igra sudbine, glumica Milica Milša koja trenutno tumači lik Ade Kanački, dala u ekskluzivnom intervjuu za TV Novele. Milša je otkrila da uz nove epizode Igre sudbine i drugu sezonu serije Junaci našeg doba priprema još jednu ulogu o kojoj trenutno ne sme ništa da priča. Da li je reč baš o seriji Kolo sreće?

Pročitajte još IGRA SUDBINE 307. epizoda – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas očekuje u VELIKOM FINALU! Stižu NOVI LIKOVI, a jedan VELIKI ŠOK sve će PROMENITI!

Hoćemo li Adu Kanački gledati i posle Ade Kanački? Ostanite uz filmitv.rs i otkrijte uskoro!

Foto Promo TV Prva

Izvor FILM I TV

Najnovije