Connect with us

Featured

Igra sudbine 292. epizoda – Konačno! Debeljko i Jelena su ZAJEDNO! A evo ŠTA će biti sa Tićom i Pančetom!

Published

on

Igra sudbine 292. epizoda konačno donosi nešto lepih vesti u naše domove i na male ekrane. Ljubav cveta. Parovi se jedan po jedan polako spajaju, a mi konačno naziremo ko će završiti sa kim. Naravno, ni zla ekipa ne miruje, a evo i šta su smislili.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Luka završio u ZAGRLJAJU druge ŽENE! Una i NE SANJA o kome je REČ! Da li je ovo KRAJ? OVO mu ne sme OPROSTITI!

Ivanova i Adina ljubav cveta, a svi su presrećni zbog Debeljka i Jelene. Ovo dvoje napokon su pronašli jedno drugo, a sada se samo čeka Tićino osvajanje Pančete.

Za to vreme Vukašin pronalazi pijanu Žaklinu za šankom i rasteruje njene udvarače. Svesan da sa njegovom ćerkom još nije ostvario kontakt koji priželjkuje jasno mu je da joj je on jedino rame za plakanje. Hoće li se Žaklina konačno slomiti?

Pročitajte još IGRA SUDBINE 307. epizoda – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas očekuje u VELIKOM FINALU! Stižu NOVI LIKOVI, a jedan VELIKI ŠOK sve će PROMENITI!

Besna zbog zamke na koju je nasela, Klaudija upada kod Matije u stan i zahteva od njega da joj vrati mobilni telefon. Ona i ne sluti koga će tamo zateći…

Pročitajte još KOŠARE ponovo ODLOŽENE? Počinje snimanje filma i serije OLUJA! Pročitajte zvanično pismo reditelja pod nazivom DA LI SU KOŠARE ZABRANJENE?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (291. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo

Advertisement