Connect with us

Featured

Igra sudbine – ŠOK! Luka završio u ZAGRLJAJU druge ŽENE! Una i NE SANJA o kome je REČ! Da li je ovo KRAJ? OVO mu NE SME oprostiti!

Published

on

Igra sudbine donela je veliku popularnost čitavoj jednoj plejadi mladih glumaca koji do sada nisu bili toliko poznati u domaćoj javnosti. Stevan Piale svakako jedan je od njih. Kao Luka Kanački sve nas je oduševio u popularnoj telenoveli, a armija obožavalaca koji ga prate na svakom koraku samo vrebaju priliku da se slikaju sa njim. I naravno da ga pitaju čuveno pitanje – Kako je mogao da oženi Sofiju Šubarević.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas očekuje u FAMOZNOJ 307. epizodi! Stižu NOVI LIKOVI, a jedan VELIKI ŠOK sve će PROMENITI!

Naravno, tu je sad i pitanje hoće li ostati sa Unom i kada će se njih dvoje venčati. Upravo ova pitanja mogla su se čuti nedavno u Skadarliji, gde je Stevan Piale bio počasni gost koji je otvorio letnju turističku sezonu u popularnoj beogradskoj pešačkoj zoni.

Piale nije mogao da odbrani od obožavateljki, a nama je najzanimljivije bilo to što se među damama koje su saletale glumca ne bi li se slikale sa njim ili ga makar dotakle, bilo i bakica koje su sa oduševljenjem dočekale svog omiljenog junaka iz serije Igra sudbine.

Pročitajte još KOŠARE ponovo ODLOŽENE? Počinje snimanje filma i serije OLUJA! Pročitajte zvanično pismo reditelja pod nazivom DA LI SU KOŠARE ZABRANJENE?

Jedna od njih čak ga je i zagrlila, i milujući ga po obrazu mu rekla – Kako si mi lep. Gde ti je Sofija?

Na to je duhoviti Piale zahvalivši se na komplimentu odgovorio – Nije tu, danas nije mogla da dođe.

Bakice nisu odustajale te je Piale morao da pristane na fotografiju, a zatim je novinarima otkrio jednu veliku tajnu.

Pročitajte još Saznajemo – URGENTNI CENTAR dobija NOVU SEZONU! Gledamo li Ivana Bosiljčića i Slobodu Mićalović u nastavku?

– Jako mi je drago što sam danas tu i što mi je pripala čast da podignem crvenu zastavu koja je zaštitni znak Skadarlije i tako proglasim sezonu otvorenom. Ono što niko ne zna jeste da me za ovu ulicu vežu drage uspomene. U mladosti sam bio dobošar u Skadarliji i zato mi mnogo znači što sam danas tu – rekao je Piale.

A mi se pitamo – Kako će mu Una oprostiti grljenje sa drugim ženama…

Foto Printskrin

Izvor Prva

Advertisement