Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE 307. epizoda – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas očekuje u VELIKOM FINALU! Stižu NOVI LIKOVI, a jedan VELIKI ŠOK sve će PROMENITI!

Published

on

Igra sudbine polako se sprema za veliko finale prve sezone. Od kraja nas deli svega još 15 epizoda, kada će ekipa Kanački-Ožegović i ostali otići na zaslužen predah. Naravno, to će učiniti u velikom stilu. Scenarista serije najavio je još pre nekoliko meseci da će 307. epizoda biti ona koja će napraviti veliki preokret u dosadašnjoj priči i sve ostaviti u šoku.

Pročitajte još KOŠARE ponovo ODLOŽENE? Počinje snimanje filma i serije OLUJA! Pročitajte zvanično pismo reditelja pod nazivom DA LI SU KOŠARE ZABRANJENE?

Kako je najavljeno, u njoj će se dogoditi preokret kakav niko ne može ni da zamisli, a to su za časopis TV Novele potvrdili i sami glumci.

– Ne možete ni da zamislite šta nas sve očekuje u 307, poslednjoj epizodi prvog ciklusa. Sigurna sam da nećete ni disati ni treptati od uzbuđenja do samog kraja. Očekuje vas pravi rolerkoster emocija i jedno veliko iznenađenje u finalnim scenama. Do kraja prve sezone nizaće se dosta velikih iznenađenja koja će kulminirati u završnici 307. epizode – sigurna sam da će svi biti u šoku“, rekla je Milica Milša, čuvena Ada Kanački.

Pročitajte još Saznajemo – URGENTNI CENTAR dobija NOVU SEZONU! Gledamo li Ivana Bosiljčića i Slobodu Mićalović u nastavku?

S njom se složio i Luka Raco (u seriji glumi Aleksu), koji nije krio oduševljenje zapletima koje je Miličin suprug Žarko smislio.

On je istakao da niko iz ekipe nije očekivao takav sled događaja. To je, očekivano, potvrdio i Stevan Piale, koji sjajno iznosi lik Luke.

– Preokret je i za nas bio šokantan ali smo već navikli da nas Žarko svako malo šokira – kratko je prokomentarisao. Ipak, na pitanje novinara TV Novela šta se to konkretno dešava u famoznoj 307. epizodi, najpopularnija TV majka i njeni sinovi kroz smešak kažu da ne smeju da kvare zabavu gledaocima otkrivanjem konkretnih zapleta, ali obećavaju da će publika biti kao na iglama prvo do samog kraja epizode, a onda i dok čeka početak drugog serijala.

Pročitajte još HIT! Pala prva klapa filma HEROJI HALIJARDA i serije VAZDUŠNI MOST! U glumačkoj postavi i ŽARKO LAUŠEVIĆ, a evo KAD je PREMIJERA!

A šta nas očekuje u epizodama koje tek treba da se snimaju?

– Što se tiče daljeg toga priče, znamo isto koliko i vi. Čekamo da nam stignu nove epizode za čitanje – do tada živimo u nestrpljenju, kazao je Stevan. Budući da je čuveni trio ostao pri odluci da ne prekrši zavet ćutanja o dešavanjima u finalu prve sezone, novinarinsu rešili da pređu na malo opuštenije teme. Pitali smo glumce kako provode dane odmora pre povratka na set.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 NAJVEĆIH GUBITNIKA! Evo KO od BLAMA nije smeo da se VRATI KUĆI, a ko je POLUDEO OD BESA!

– Prvo smo otišli na Taru da se malo odmorimo od svega. Posle smo bili kratko u Valjevu i sad smo već neko vreme u Beogradu. Supruga Una malo sređuje kuću, ja sređujem moj auto bubu, a ćerka Rosa sređuje nas dvoje. Najviše vremena provodimo s njom i koristimo ovu pauzu da uživamo u trenucima s Rosom – priča Stevan, koji ne krije da jedva čeka da se vrati na snimanje.

– Nedostaje mi ekipa iz serije iako sam se sa nekima viđao. Snimanje druge sezone trebalo bi da počne uskoro i baš se radujem tome – iskren je on. Nestrpljiv je i Luka, kome kolege takođe nedostaju, a i Milica se raduje nastavku snimanja.

Ona je „punila baterije“ u Vrnjačkoj Banji i Vrdniku.

– Divno smo se proveli u Vrnjačkoj Banji, uživali smo i odmarali se, zatim smo se vratili u Beograd. Počela sam da snimam drugu sezonu serije ‘Junaci našeg doba’ po scenariju Siniše Pavića. Kad sam dobila još nekoliko slobodnih dana, sa bliskim ljudima i kolegama sam otišla u Vrdnik da se još malo odmorim i opustim“, rekla je ona.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi ŠOK koji niko NI NE SANJA! Mila OSTAVLJA Aleksu! Na kraju će biti sa LUKOM? A evo i ZAŠTO!

Za kraj nam je ekskluzivno otkrila da „Igra sudbine“ i „Junaci našeg doba“ nisu jedini projekti na kojima će raditi u narednom periodu. „Očekuje me snimanje tri serije istovremeno“, rekla je Milica zagonetno. Žarko Jokanović je ranije u intervjuu rekao da će se do kraja sezone pojaviti i novi likovi, za koje ne možemo ni da pretpostavimo ko su – a koji će sve iz temelja potresti i sve što znamo dovesti u pitanje. Ostaje da vidimo ko su oni.

Foto Printskrin

Izvor TV Novele

Advertisement