Featured

ŠOK! Pavle Jerinić OTKRIVA kraj serije IGRA SUDBINE! EVO hoće li Matija UMRETI? ADU ne čeka SREĆAN KRAJ!

Published

on

Kraj serije “Igra sudbine” je na vidiku. Posle godinu i po dana druženja sa junacima mnogima omiljene domaće serije, Ada i kompanija idu na zasluženi odmor. Ali, samo do septembra. Tada se očekuje početak druge sezone, koja će imati 100 epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Anđelka Prpić za FILM I TV OTKRIVA SVE o drugoj sezoni serije RADIO MILEVA i poručuje: Na jesen snimam NOVU KOMEDIJU! A evo O ČEMU JE REČ!

Mada su u seriji “Istine i laži” skoro svi likovi dočekali srećan kraj, ovog puta to neće biti slučaj. Zloće u “Igri sudbine” počinile su mnogo loših stvari, tako da ih ne čeka svetla budućnost. Prvi na tom spisku je svakako Bruner, kome Ada Kanački smešta paklenu osvetu.

PROČITAJTE JOŠ: OVI naši POZNATI GLUMCI su u VEZI sa MNOGO MLAĐIM PARTNERKAMA! Rekord drži VUKAŠIN iz serije IGRA SUDBINE, a evo kojih PET PAROVA ga prati U STOPU!

Ali, šta se sprema Matiji, Sofiji, Donki, Zvonimiru, Janku i ostalim negativcima – saznaćemo u novim epizodama. Do tada, Pavle Jerinić iznosi svoje mišljenje o tome šta bismo mogli da očekujemo za sam kraj serije “Igra sudbine”.

PROČITAJTE JOŠ: VAMPIR – EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE PRVI trejler za HOROR o SRPSKIM VAMPIRIMA! EVA RAS u roli JEZIVE BABA DRAGE! (VIDEO + FOTO)

– Publika po prirodi razmišlja o hepiendu i da sve na kraju bude super. Da zađuskamo svi zajedno, izljubimo se i izgrlimo i kažemo: “Kraj!”. Ja sam pre za onu varijantu – svakom prema zasluzi. To mislim i za pozitivce i za negativce. Jer, jedino tako možemo da naučimo iz svega ovog – rekao je Pavle Jerinić.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a Strahinja i Nada…

On smatra da i neki pozitivci ne treba da imaju srećan kraj. Među njima je i, verovali ili ne, Ada Kanački.

– I Ada Kanački, koja je u načelu positivan lik, ima mnogo putera na glavi. Postoji mnogo toga što nije dobro uradila, tako da neke posledice bi i ona morala da snosi. I tako za svaki lik. Sumnjam da će Žarko Jokanović, koji piše scenario, svakom pojedinačno napisati fantastičnu završnicu – poručuje Pavle Jerinić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Najnovije