Connect with us

Featured

Anđelka Prpić za FILM I TV OTKRIVA SVE o drugoj sezoni serije RADIO MILEVA i poručuje: Na jesen snimam NOVU KOMEDIJU! A evo O ČEMU JE REČ!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Čarna, Anđelka, Ana i Jeca imaju zajednički imenitelj. Pa iako sasvim različiti likovi i žanrovi njih je sve publika zavolela zahvaljujući Anđelki Prpić. Pokazala je da se snalazi u drami, sitkomu, trileru i komediji, a pune sale na njenim nastupima „Šta me snađe“ potvrđuju da joj od ruke ide i monodrama. Anđelka trenutno radi na drugoj sezoni komedije „Radio Mileva“ i tu tumači lik Jece, frizerke iz predgrađa prestonice, koja se odlično uklopila sa komšijama u centru.

Pročitajte još OVI naši POZNATI GLUMCI su u VEZI sa MNOGO MLAĐIM PARTNERKAMA! Rekord drži VUKAŠIN iz serije IGRA SUDBINE, a evo kojih PET PAROVA ga PRATI U STOPU!

– Jeca je pravi borac – kaže za Film i TV Anđelka Prpić. – Ona je izuzetno vredna i požrtvovana devojka. Ima svoju misiju i od nje ne odustaje, a zbog toga drugi segmentu njenog života trpe, kao ljubav, društveni život. Iako deluje da nju to ne dotiče previše, ona je samo obična devojka, krhka, željna ljubavi i pažnje.

Pročitajte još Igra sudbine 300. epizoda – ŠOK! Matija je otac Sofijinog deteta?

Komšiluk iz „Radio Mileve“ je Jecu prihvatio, kao i televizijska publika. Kako je teklo to prihvatanje?

– Kad te prihvati Mileva, onda su ti sva vrata u komšiluku širom otvorena. Njih dve sada jedna drugoj pomažu i podrška su jedan drugoj. U sjajnim je odnosima i sa Cvetom. Od druge sezone ona postaje pravi deo te zajednice i počinje da učestvuje u tim njihovim akcijama, što mene baš raduje. Konačno ću biti deo tih njihovih akcija i zavera.

Lik frizerke ste lako dočarali. Da li ste išli na neke posebne obuke možda?

– Na te obuke idem još od sedmog razreda osnovne škole. Šalim se naravno. Ali, od kad sam bila klinka bilo mi je važno da imam frizuru, pa sam redovna u salonima. Verovatno se nešto od tog silnog vremena provedenog tamo i pelcovalo. Čak me je i majka zafrkavala da će mi se konačno isplatiti to vreme koje sam provela po salonima. Jer, moja mama je više sportski tip, dok sam ja sasvim drugačija.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a Strahinja i Nada…

Na ulici vas prepoznaju mnogi, ali kako vas oslovljaju – Anđelka, Ana, Jeca?

– Nedavno sam sa Dušanom Lazarevićem rediteljem „Žena sa Dedinja“ u jednom parku pila kafu i pričala. Svo vreme su nas posmatrale dve devojčice. Na kraju je prišla njihova majka i zamolila za fotografiju. Dušan se ponudio nas slika i kroz šalu rekao „Slikanje sa Čarnom“, ali one su me prepoznale kao Jecu iz „Radio Mileve“.

Čak je i u kvizu „Slagalica“ bilo pitanje – Ko se nalazi na plakatu serije „Jedini izlaz“?

– Da, to su mi javili. I taj film i serija kasnije i taj lik Ane je nešto na šta je publika odlično odreagovala. Imala sam strah kako će sve to proći. Takva sam da mislim da bih uvek mogla bolje i da sam negde mogla da uradim više, dosta sam striga prema sebi. Pogotovu što je tema ozbiljna. Jer, Anina sudbina nije laka, a nažalost ona nije puka fikcija, već se takve užasne stvari događaju u realnom životu.

Pročitajte još HIT! Velika HOLIVUDSKA ZVEZDA pojačanje druge sezone serije BESA! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Šta ćete pamtiti o „Jedinom izlazu“?

– Temu pre svega. Želela sam da lik izgradim tako da nikog ne povredim, da ne potcenim nečija osećanja, jer tu nema doživljaja, već samo velika odgovornost.  Ali i to što je film pušten u bioskope u posebnim uslovima zbog epidemije korona virusa. Imao je odličnu gledanost iako su bili smanjeni kapaciteti za publiku.

Ima li pored Jece mesta za još neku ulogu?

– Od jeseni ću početi da snimam nešto novo. Scenario je pisao jedan moj kolega, ali ne mogu ništa više od toga da vam kažem. Jedino da sam baš uzbuđena zbog tog angažmana, jer je u pitanju komedija, ali ne klasična i imaće deset epizoda.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Evo KO će biti GEJ u srpskoj verziji serije DINASTIJA! Naš poznati SEKSI PLAVUŠAN postaje STIVEN KARINGTON! Šokiraćete se kada vidite O KOME JE REČ!

I dalje igrate monodramu „Šta me snađe“?

– Uskoro idemo na letnju pauzu, a onda od jeseni nastavljam. Biće i ta nova serija, a ako sve bude kako treba biće i nova predstava. Imaćemo o čemu da pričamo od jeseni.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement