Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a Strahinja i Nada…

Published

on

Igra sudbine je u ušla u finale. Kraj prve sezone čeka nas odmah iza ćoška. Ostalo je još 8 epizoda, a onda sledi VELIKI ŠOK. Zemljotres koji će nam istrgnuti tlo pod nogama. I baš zbog toga nećemo moći da dočekamo jesen i početak nove sezone. Igra sudbine sprema nam velika uzbuđenja za kraj, ali još veća za novi početak. A ova tri šoka trasiraće put u nastavak serije. Vežite se – polećemo.

Pročitajte još Igra sudbine 299. epizoda – ŠOK! Strahinja OSTAVLJA NADU! Odlučuje da OSTANE U SLOVENIJI!

Matija susreće OCA!

Zašto je Adi Kanački toliko važno da se Matija suretne sa svojim ocem? Kakav to veliki greh leži na njegovim plećima? I da li je Matijin otac u stvari Adin put do Brunera? Od ranije nam je poznato da je on taj kome Matija ne može da oprosti smrt svoje majke. Sada je došlo vreme da se stare rane otvore i da Ada dobije otvoren put ka onome ko joj zagorčava život. Njoj i njenim najbližima. A put vodi preko Matije. Da bi Ada došla do Brunera, Matija će morati da se vidi sa svojim ocem koji je očigledno jedini koji zna gde je Bruner.

Pročitajte još UBICE MOG OCA – Nataša Drakulić otkrila NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE! U seriju STIŽE NOVI LIK koji će SVE PROMENITI! A evo O KOME je REČ!

Sofija gubi SVE SAVEZNIKE!

Pred Sofijom je kako smo videli ultimativan izazov. Janko joj je smestio da umesto njega obavi njegov prljavi posao. I ona je svesna da nema izbora. Od toga joj zavisi život. Slomljena je i počinje da puca po šavovima. Matija je takođe u haosu, tako da ne može da računa na njega. Na kraju dolazi i do toga da Maksim biva oslobođen optužbi za zločin koji nije počinio, ali jeste Sofija. To je jasan znak da će policija ponovo pokrenuti istragu i privesti pravog krivca pravdi. Ovog puta će doći po nju.

Pročitajte još HIT! Velika HOLIVUDSKA ZVEZDA pojačanje druge sezone serije BESA! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Strahinja i Nada će imati turbulentan period

Po originalnom scenariju nakon Strahinjinog puta u inostranstvo sledi kraj njihove veze. Taj trenutak promeniće Nadu iz korena, ali će je i vratiti onome kog je prvo volela. Luki. Hoće li se to dogoditi i u srpskoj verziji serije Igra sudbine, ostaje da se vidi. Za sada sve upućuje u prilog tome. A hoće li se situacija tako i razviti, tek ćemo videti.

Pročitajte još URGENTNI CENTAR – EKSKLUZIVNO: Otkrivamo hoće li SLOBODA MIĆALOVIĆ i IVAN BOSILJČIĆ igrati i u ČETVRTOJ SEZONI! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement