Connect with us

Featured

OVI naši POZNATI GLUMCI su u VEZI sa MNOGO MLAĐIM PARTNERKAMA! Rekord drži VUKAŠIN iz serije IGRA SUDBINE, a evo kojih PET PAROVA ga prati U STOPU!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Ljubav ne zna za granice, jer kada je ljubav prava onda granica jednostavno nema. Da je to stvarno tako svedoci smo svakodneno. Neke takve ljubavi su tu blizu nas, znamo ih samo mi, a neke su javne, jer su u pitanju javne i poznate ličnosti. U narednim redovima predstavićemo vam poznate glumce koji su u svoje životne partnerke zaljubljeni “do ušiju”, a razlika u godinama između njih je samo broj. Običan – broj!

Pročitajte još Igra sudbine 300. epizoda – ŠOK! Matija je otac Sofijinog deteta?

SVETOZAR CVETKOVIĆ I JELENA ĐOKIĆ

Svetozar Cvetković (63) je dugo prisutan na glumačkoj sceni Srbije. Za sobom ima mnogo uspešnih predstava i filmova koji su rezultirali nagradama. Poslednjih godina u svemu ima podršku svoje supruge, koleginice Jelene Đokić. Njih dvoje su se venčali 2006. godine, a Jelena je njegova druga supruga i od Svetozara je mlađa 20 godina. Svetozar i Jelena imaju dvoje dece Klaru i Luku, a poznati glumac iz prvog braka ima ćerku Deu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a Strahinja i Nada

VOJISLAV BRAJOVIĆ I MILICA MIHAILOVIĆ

Glumac Voja Brajović (72) već dugo je u braku sa glumicom Milicom Mihailović koja je od njega mlađa čak 23 godine. Sa njom ima sina Relju, a u braku su više od 15 godina. Voja iz prvog braka ima ćerku Iskru, koja je krenula očevim stopama i sina Vukotu, koji se dugo bavio manekenstvom.

Pročitajte još HIT! Velika HOLIVUDSKA ZVEZDA pojačanje druge sezone serije BESA! Nećete verovati O KOME JE REČ!

VOJIN ĆETKOVIĆ I SLOBODA MIĆALOVIĆ

Tajne vinove loze epizoda 33 Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic

Razlika od deset godina popularnom glumačkom paru nikada nije predstavljala problem. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković (50) upoznali su se na snimanju „Zone Zamfirove“, a malo ko je pomislio da će među njima sevnuti varnice. Nakon šest godina veze odlučili su da kažu sudbonosno „da“, a danas imaju dve ćerke Milu i Veru. Nedavno smo ih gledali u seriji “Tajna vinove loze” u kojoj su glumili zaljubljeni par.

PREDRAG MIKI MANOJLOVIĆ I TAMARA VUČKOVIĆ

Razlika od 19 godina u braku Mikija Manojlovića i Tamare Vučković smo je broj, koji nikada nije bio problem, već prednost. Miki je svojeveremeno izjavio da nije ni sanjao da će Tamara postati i ostati njegova životna ljubav. Bračni par ima sina Ivana, dok Miki iz prvog braka ima ćerku Čarnu Manojlović, koja je rediteljka.

Pročitajte još VAMPIR – EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE PRVI trejler za HOROR o SRPSKIM VAMPIRIMA! EVA RAS u roli JEZIVE BABA DRAGE! (VIDEO + FOTO)

BRANIMIR POPOVIĆ I SANJA JOVIĆEVIĆ

Branimira Popovića od jeseni ćemo gledati u ulozi Branka Kadića u domaćoj verziji holivudske sapunice “Dinastija” (Branko Kadić je u našoj verziji Blejk Karington). Ali dok se to i ne dogodi, da podsetimo da je izabranica Branimira Popovića 21 godinu mlađa koleginica Sanja Jovićević, koju smo upoznali kao Bojanu Bačić u seriji “Budva na pjenu od mora”. Par se venčao 2013. godine i imaju ćerku Sofiju. Razdvojenost crnogorskog glumca od porodice neće dugo trajati, jer će se i Sanja naći u jednoj od uloga domaće verzije “Dinastije”.

Pročitajte još HIT! Vuk Kostić posle serije UBICE MOG OCA snima film o junacima PRVOG SVETSKOG RATA!

SLOBODAN I JELENA ĆUSTIĆ

Slobodana Ćustića trenutno gledamo kao Vukašina u seriji “Igra sudbine”. Kada nije na setu vreme provodi sa suprugom Jelenom, koja je od njega mlađa 23 godine i sa kojom ima četvoro dece. Bračni par Ćustić ima tri sina (Vasilije Vid, Tanasije i Ozren) i ćerku (Zarija). Iz prvog braka Slobodan Ćustić ima sinove Nikolu i Ljubomira. Jelena Ćustić je jedina na ovoj listi koja se ne bavi glumom.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement